Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ «Καθάρισε» στο δεύτερο ημίχρονο ο Ιβίσκος

«Καθάρισε» στο δεύτερο ημίχρονο ο Ιβίσκος

0
dorieas iviskos
Dodekanisos

Σε παράσταση για έναν ρόλο εξελίχθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στον Δωριέα και τον Ιβίσκο που πραγματοποιήθηκε σήμερα το βράδυ στο Βενετόκλειο κλειστό γυμναστήριο της Ρόδου στο πλαίσιο της συνέχειας του ανδρικού πρωταθλήματος μπάσκετ. Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν άνετα με 84 – 44 και πρόσθεσαν έτσι άλλους δυο βαθμούς στο ενεργητικό τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παίκτες του Παντελή Μισσού κυριάρχησαν στο δεύτερο ημίχρονο καθώς στο πρώτο η αλήθεια είναι ότι είχαν ορισμένες δυσκολίες. Ο Ιβίσκος μπήκε πιο αποφασιστικά στο παρκέ και γρήγορα προηγήθηκε 2-8 στο 5′. Ο Δωριέας όμως κατάφερε να γίνει πιο εύστοχος και πέρασε μπροστά στο σκορ 11-10 στο 8′ με 2/2 βολές του Μαστοράκη. Οι παίκτες του Παντελή Μισσού με σερί 0-6 πέρασαν γρήγορα μπροστά 11-16 και πριν να κλείσει το δεκάλεπτο ο Μαρουλλάκης με τρίποντο έδωσε αέρα έξι πόντων στην ομάδα του 13-19. Στη συνέχεια ο Δωριέας περιόριζε τους φιλοξενούμενους με την άμυνα ζώνης που επέλεξε αλλά αυτοί κρατούσαν το προβάδισμα στο σκορ 15-21(15′). Οι παίκτες του Σαρίκα ανέβασαν την απόδοση τους και με τρίποντη βόμβα του Πατηνιώτη πέρασαν μπροστά στο σκορ 26-25 στο 18′. Ο Ιβίσκος όμως με κορυφαίο τον Μαρουλλάκη και συμπαραστάτη τον Μπιλιά προηγήθηκαν εκ νέου 27-39 στο 24′ και λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Στεφανίδης με 1/2 βολές διαμόρφωσε το 27-30. Στην επανάληψη ο Δωριέας δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ξέφρενο ρυθμό των αντιπάλων του και στα δύο επόμενα δεκάλεπτα το παιχνίδι είχε διαδικαστικό χαρακτήρα.
Το παιχνίδι διαιτήτευσαν οι κ. Φάκαρος και Αγγελής
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΩΡΙΕΑΣ (Σαρίκας): Πατηνιώτης 8 (2), Αποστολάς 2, Γκιζέτης συμ., Τσιγάρος, Κρητικός 4, Μαστοράκης 11 (1), Γερόλυμος συμ., Γερονικόλας 5, Στεφανίδης 8 (1), Λαμπριανός 6, Ούγιανικ συμ., Αττιτής συμ.
ΙΒΙΣΚΟΣ (Μισσού): Μητσού 5, Ιμερλίου συμ., Μπιλλιάς 11, Ντρέρης 1, Λιβιεράτος 15 (2), Τσιτσούλας 1, Τσαλίκης 10 (1), Φυλτζανίδης 10 (2), Δούβαλης 8 (1), Γ. Μαρουλλάκης 11, Καμπουράκης συμ., Ι. Μαρουλλάκης 12 (1)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments