Αρχική Παιδικό «Καθάρισε» στο δεύτερο ο Κλεάνθης! (pics)

«Καθάρισε» στο δεύτερο ο Κλεάνθης! (pics)

0
Dodekanisos

Τη νίκη με σκορ 5 – 2 μέσα στους Αγίους Αποστόλους πανηγύρισε η παιδική ομάδα του Κλεάνθη η οποία με το σκορ αυτό επικράτησε του Αγίου Ισιδώρου.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ελαφρά υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο ενώ στην επανάληψη ανέβασαν αισθητά την απόδοση τους και «καθάρισαν» τον αγώνα. Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Παραδεισίου έφθασε τους 19 βαθμούς ανεβαίνοντας ψηλότερα στη βαθμολογία του 2ου ομίλου.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν αρκετά μοιρασμένο με τους παίκτες του Κλεάνθη πάντως να έχουν ελαφρά υπεροχή και καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας. Στην επανάληψη οι τυπικά γηπεδούχοι προσπάθησαν να μπουν πιο δυνατά, όμως σύντομα ο Κλεάνθης πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και «σφράγισε» τη νίκη του.

Στο 15’ ο Τσώνης με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή έστειλε τη μπάλα στο δεξί «Γ» και έκανε το 1 – 0, πετυχαίνοντας ένα πολύ ωραίο τέρμα. Οι παίκτες του Κλεάνθη αντέδρασαν και έφθασαν στην ισοφάριση στο 19’ με πλασέ από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή του Σκέμπι. Λίγο αργότερα, ο Πασσάλης με ωραία ατομική προσπάθεια μπήκε στην περιοχή (από τα αριστερά) και με σουτ στην κλειστή γωνία έκανε το 1 – 2, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.  Ο ίδιος παίκτης στο 55’ έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής και έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 54’ ο Σκέμπι έκανε το 1 – 3 όμως στο 59’ ο Παπαντωνίου μείωσε σε 2 – 3 και έβαλε τον Άγιο Ισίδωρο και πάλι στο παιχνίδι όμως στο 67’ και στο 70’ ο Μωραίτης διαμόρφωσε το τελικό 2 – 5.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Τσιβίτης .

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΑΓΙΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ: Πελαρδής, Ζωγραφάκης, Τσιτσεκλής, Παπαπαναγιώτης, Τσώνης, Τιτάκης, Σταύρου, Γουμαράς, Παπαντωνίου, Στάππας, Παπαπαναγιώτου (Έπαιξαν και οι Γεωργαλλής, Χαραλάμπους, Φωτεινής, Σαρρής, Ζήσης, Τσακίρης, Μανουσάκης)
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Τσιροδήμος, Fusha, Θολοενός, Φραγκίνης, Μωραίτης, Παπαδόπουλος, Πασσάλης, Σκέπι, Ferhati, Thanari, Πότσου (Έπαιξαν και οι Καραβέλας, Χουλιάρας και Χατζηνικολάκης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments