Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου “Καθάρισε” στην επανάληψη ο Ηρακλής

“Καθάρισε” στην επανάληψη ο Ηρακλής

0
Dodekanisos

Αν και τα βρήκε …σκούρα στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, ο Ηρακλής Μαριτσών βρήκε τον τρόπο στην επανάληψη να πετύχει δυο τέρματα και να πάρει τελικά την εντός έδρας νίκη με 2 – 0 απέναντι στον Άγιο Γεώργιο. Η ομάδα της Μαλώνας έκανε ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία της στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και μάλιστα στο 34′ είχαν μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ. Ο Σαράντης εκτέλεσε φάουλ με τη μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και στην επιστροφή της να φθάνει στον Κοστόφ ο οποίος επιχείρησε το δυνατό σουτ αλλά ο Κουμέντος με μια εντυπωσιακή απόκρουση κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Τελικά στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα διαφοροποιήθηκε και ο Ηρακλής έφθασε στη νίκη. Στο 57′ ο Πομπού με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1 – 0 και στο 80′ ο Αξιώτης με ένα μακρινό δυνατό σουτ πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ και παράλληλα το τελικό 2 – 0.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ατσικνούδας (Τσέτσος, Λάζος)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΗΡΑΚΛΗΣ: Κουμέντος, Πομπού (73′ λ.τ. Τσούφιος), Ανδρεόπουλος, Μπαούρης, Παγκράτης, Επιφάνης (12′ λ.τ. Αξιώτης), Φελεσάκης, Χατζηκοσμάς, Χ. Βασιλώττος (52′ Διακουράκης), Λερογιάννης (86′ Μπιλιάς), Ευγενικός (86′ Πλύγκος)
ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: Τσίμπικας, Θεοδωρή, Γιωργάς, Μανάκης, Σκυλλαράκης (69′ Διονυσακόπουλος), Χατζηνικόλας (62′ Ζολτάν), Κοστόφ (86′ Γκιρτζιμανάκης), Χατζημανώλης, Κοτσίκος, Σαράντης, Κακούλης (86′ Καϊλάκης)

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments