Αρχική Παιδικό «Καθάρισε» στην επανάληψη o Αστέρας

«Καθάρισε» στην επανάληψη o Αστέρας

0
DSCN9621
Dodekanisos

Μετά από ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του Παραδεισίου και το οποίο παρακολούθησε αρκετός κόσμος, ο Αστέρας Παστίδας νίκησε τον τοπικό Κλεάνθη με 2 – 1.

Τα παιδιά και των δυο ομάδων έπαιξαν πολύ καλά και δεν είναι τυχαίο το ότι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, η μπάλα πήγαινε πάνω – κάτω.
Το σκορ άνοιξε στο 10′ ο Πασσάλης με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του (1 – 0). Έτσι τελείωσε το πρώτο ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν στην επανάληψη και στο 60′ ο Χατζηκωνσταντίνου με σουτ από καλό σημείο δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και έτσι ισοφάρισε σε 1 – 1. Το τελικό 1 – 2 διαμόρφωσε ο Χατζηνικόλας με νέο σουτ και πάλι μέσα από τη μεγάλη περιοχή στο 72′. Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να φέρουν τον αγώνα στα ίσα χωρίς όμως να τα καταφέρουν και έτσι ο Αστέρας πανηγύρισε το «τρίποντο».

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ντάκο.
Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Θολοενός, Φραγκίνης, Πότσος, Θανάρι, Χατζηνικολάκης, Παπαδόπουλος, Φούσα, Σκέμπι, Πασσάλης, Φερχάτι, Μωραίτης
ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΣΤΙΔΑΣ: Γιορδαμνής, Ζώης, Γιαννίκος, Γερασιμίδης, Χρυσός, Κατταβενός, Νικολαίδης, Χατζηκωνσταντίνου, Κόκκοτας, Κέσογλου, Κιουζελέρ (Έπαιξαν και οι Αυγενικός, Ζαγκανίκας, Μαγουλάς, Καραβόλιας, Γκοντούνη και Καρανικόλας)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments