Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου “Καθάρισε” στην επανάληψη ο Αστέρας Μ.

“Καθάρισε” στην επανάληψη ο Αστέρας Μ.

0
Dodekanisos

Ακόμα μια νίκη οδεύοντας προς την κατάκτηση του τίτλου στην Β΄ Κατηγορία (2ος όμιλος) πέτυχε ο Αστέρας Μ. αφού κέρδισε με 3-0 τους Ατρόμητους στο γήπεδο Κοσκινού.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο με τους γηπεδούχους να δημιουργούν περισσότερες ευκαιρίες αλλά να μην μπορούν να πετύχουν του πολυπόθητο γκολ. Τελικά το ισόπαλο χωρίς τέρματα σκορ έμεινε μέχρι την ανάπαυλα.

Στην επανάληψη οι «κυανόλευκοι» μπήκαν αποφασισμένοι και με τα τρία γκολ που σημείωσαν έφτασαν σε ακόμα μια πολύτιμη νίκη. Το σκορ άνοιξε ο Συμεωνίδης στο 49΄ με σουτ. Στο 54΄ έγινε το 0-2 έπειτα από το αυτογκόλ του Ζούνη. Ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Κιλασίν στο 89΄.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Διακοφιλιππής (Τσιβίτης, Λυριστής)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ: Θαρρενάκης, Κασσανής, Ζούνης, Μαγιόγλου, Γανωτάκης (68΄ Φουντουραδάκης), Δουκίσσης (79΄ Τυπάλδος), Λυκοπάντης (46΄ Καστρινάκης), Παραστατίδης, Φράγκος, Συμεωνίδης (52΄ Ταρατίτας), Κυρίτσης

ΑΣΤΕΡΑΣ Μ.: Φαρμακαλής (87΄ Κόστα), Κιλασίν, Πόνιας, Στογιανόφσκι, Πέθακας, Πλαγγέντης Λ., Κοτσίκος (69΄ Δημητριάδης), Πλαγγέντης Γ., Ζωάννου, Αλιάι (81΄ Λούππος), Συμεωνίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments