Αρχική Εφηβικό «Καθάρισε» στην επανάληψη το Αρένα

«Καθάρισε» στην επανάληψη το Αρένα

0
Dodekanisos

«Καθάρισε» στο δεύτερο ημίχρονο η Αρένα. «Φιλοδώρησε» με τρία τέρματα τον Ευκλή τον οποίο και κέρδισε με 3 – 0 σε παιχνίδι που έγινε στο Ενωσιακό γήπεδο στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα» στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του Εφηβικού πρωταθλήματος. Μετά το νέο «τρίποντο», η ομάδα του Αρένα παρέμεινε μέσα στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα. Το παιχνίδι έγινε κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες μιας και ο δυνατός άνεμος επηρέασε και τις δυο ομάδες.

Τα γκολ
Το σκορ άνοιξε στο 51’ ο Κίτσος από κοντά μετά από κόρνερ του Ρουτζιέρη. (1 – 0)
Στο 70’ μετά από έξοχη ενέργεια του Αναστασάκη, η μπάλα έφθασε στον Βαρδόπουλο ο οποίος πλάσαρε και έκανε το 2 – 0.
Στο 88’ ο Ρουτζιέρης «τσίμπησε» τη μπάλα ανάμεσα από δυο παίκτες, μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε με αποτέλεσμα ο διαιτητής να δώσει πέναλτι. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Αναστασάκης διαμορφώνοντας το τελικό 3 – 0.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Μπέκας (Κουλουρίδης, Ντόκος)

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΡΕΝΑ: Minkov, Διονυσόπουλος, Ισκάς (23’ Κάτσο), Κίτσος, Κονόμι, Κωνσταντινίδης, Κουλλόλι, Βαρδόπουλος (78’ Λεσιώβας), Παπαπαύλου (82’ Kavani), Ρουτζιέρης, Αναστασάκης (88’ Ζανεττίδης)
ΕΥΚΛΗΣ: Χατζηελευθερίου, Γιωργαλλής, Αγγελίδης, Γκιούντιτσε, Ούγιανικ, Φράγκος, Αχλαδιώτης (56’ Χατζηκαντής), Πανηγύρης (76’ Παπαιωάννου), Χατζηκυριαζής, Τζούρας

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments