Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Καθάρισε» στην επανάληψη!

«Καθάρισε» στην επανάληψη!

0
Dodekanisos

Ακόμα μια εντός έδρας νίκη πέτυχε ο Αντίμαχος, αφού επικράτησε και του Αστέρα Μασάρων με 3-0 στην Αντιμάχεια, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας Δωδεκάνησου.
Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων ωστόσο δεν απείλησαν άμεσα την εστία του Μήλιου παρά μόνο με κάποια μακρινά σουτ. Από την άλλη οι Μασαρενοί έπαιζαν πολύ αμυντικά και κράτησαν το 0-0 μέχρι την ανάπαυλα.
Στην επανάληψη το σύνολο του Γιώργου Σταμάτη ανέβασε αισθητά την απόδοσή του και στο 58΄ άνοιξε το σκορ με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Πή. Στο 70΄ οι «κόκκινοι» βρήκαν και πάλι το δρόμο προς τα δίχτυα, αυτή τη φορά με τον Μπεκιρλάρι ύστερα την ωραία κάθετη του Χατζησουλεϊμάν. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε δύο λεπτά αργότερα (72΄ ) ο Μπεκιρλάρι με το δεύτερο προσωπικό τέρμα στην αναμέτρηση.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Φραγκιαδάκης (Στάμου, Κρίκογλου)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΝΤΙΜΑΧΟΣ: Mιχαλάκης, Μποΐλης (80΄ Μπίλλης), Ιωαννίδης, Θωνιάτης, Σωτήρι, Ζιώγας (80΄ Ανδρογιώργης), Μπεκιρλάρι, Χατζησουλεΐμαν, Πης, Βλαντιμίροφ, Συνεσίου (74΄ Κατσαρός)
ΑΣΤΕΡΑΣ Μ: Mηλιός, Διονυσακόπουλος (73΄ Φωτάρας), Κιλασίν Χ. , Κιλασίν Ε. , Μπαϊρακτάρης, Κώστας(61′ Μαυριός), Δημητριάδης, Καρπαθάκης, Λερογιάννης (73΄ Λούππος), Μίρτσεφ, Βακιάνης

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments