Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Καθάρισε» στην επανάληψη!

«Καθάρισε» στην επανάληψη!

0
euklis endekada
Dodekanisos

Παίζοντας κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο ο Ευκλής επικράτησε με 3-0 της Αναγέννησης Έμπωνας στο γήπεδο του Αγίου Σουλά πετυχαίνοντας τη δεύτερη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου (2ος όμιλος).
Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν μέτριο με την Αναγέννηση να παίζει πολύ αμυντικά και να κρατάει μακριά από τα καρέ της, τους «πράσινους».
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές παίζοντας με κάτω τη μπάλα και με οργανωμένες επιθέσεις. Τελικά βρήκαν το δρόμο τα δίχτυα στο 64΄ με εύστοχο πέναλτι του Μπερετούλη. Στο 85΄ο Κώστας με κοντινή προβολή έκανε το 2-0 απλουστεύοντας κατά πολύ τα πράγματα όσον αφορά την υπόθεση νίκη. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 93΄ από τον Χατζηκυριάκο με μακρινό σουτ.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Παπακωνσταντίνου (Βασιλείου, Δημητριάδης)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΕΥΚΛΗΣ: Μακαρούνας Ι., Μακαρούνας Μ., Καλλιώρας (48’ λ.τ. Καραμανώλης), Λαός, Χατζηκυριάκος, Σχοινάκης (6’ λ.τ. Παυλίδης), Μπερετούλης, Λαθούρης, Λενιού (72’ Κώστας), Γεωργαντάς Κ., Κορκίδας
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ε.: Φλοσκάκης Π., Πεζουβανάκης (55’ Σιφωνιός), Τσαγκαράκης, Καρακόπουλος (5’ λ.τ. Φλοσκάκης), Σφυράκης Ε., Κωνσταντάκης, Χατζηγιαννάκης, Γιασιράνης (70’ Σφυράκης), Κρομμύδας, Σακαρέλης, Λογοθέτης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments