Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Καθάρισε» στην επανάληψη!

«Καθάρισε» στην επανάληψη!

0
ippotes asteras
Dodekanisos

Με δύο γκολ που πέτυχε ο Αστέρας Παστίδας στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να πάρει την νίκη και τους τρεις βαθμούς από τους Ιππότες. Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν μέτριο ποιοτικά αλλά είχε ρυθμό, δύναμη και πάθος από τις δύο πλευρές για την νίκη.
Στο πρώτο μέρος καμιά ομάδα δεν μπόρεσε να επιβάλει το παιχνίδι της, ήταν μοιρασμένο, όμως οι γηπεδούχοι είχαν την καλύτερη ευκαιρία τους για το γκολ μόλις στο 5΄ αλλά ο Ροδανάκης δήλωσε παρών. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο ουσιαστικοί στο παιχνίδι τους, πήραν το προβάδισμα στο 57΄(0-1) και στην συνέχεια με καλή διαχείριση προσπάθησαν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους κάτι που το έκαναν πράξη στο 85΄σφραγίζοντας έτσι την νίκη τους. Από την πλευρά τους οι Ιππότες δεν σταμάτησαν να είναι επιθετικοί αλλά δεν μπόρεσαν να φτάσουν σε θέση βολής για να πετύχουν την ισοφάριση και στην συνέχεια να διεκδικήσουν την νίκη. Στο 57΄ο Πάπα εκτέλεσε το κόρνερ από αριστερά στο δεύτερο δοκάρι, πλασέ κοντινό από τον Λενιού, 0-1. Στο 85΄ η άμυνα του Αστέρα απομάκρυνε και ο Λενιού πήρε την μπάλα κάτω από το κέντρο, προχώρησε μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε, όμως ο Σαγρής απέκρουσε εντυπωσιακά, η μπάλα έφτασε στον Κυρίτση που με νέο σουτ έκανε το 0-2.
Στο 5΄ο Ντούσκου εκτέλεσε το κόρνερ, δεν έδιωξαν τον κίνδυνο οι αμυντικοί και ο Αλιάϊ έκανε από το ύψος του πέναλτι το δυνατό γυριστό σουτ, όμως ο Ροδανάκης με εκπληκτική απόκρουση έσωσε την εστία του. Στο 69΄σέντρα σουτ του Πάπα στο δεύτερο δοκάρι, πλασέ από δυο μέτρα του Λενιού άουτ. Στο 75΄από σέντρα του Κατσούλη, ο Κυρίτσης έκανε το άνάποδο ψαλίδι αλλά ο Σαγρής απογειώθηκε εκπληκτικά στο δεξί «παραθυράκι» και έδιωξε σε κόρνερ. Στο 77΄ο Αλιάϊ εκτέλεσε το φάουλ από αριστερά στην κλειστή γωνιά του Ροδανάκη αλλά ο έμπειρος τερματοφύλακας έδιωξε με γροθιές.
Διαιτησία Ράδος – Κασιώτης – Διακοφιλιππής.
Ιππότες: Σαγρής, Κωνσταντίνου, Φωτάρας, Σώτα, Μαρίνος Μ., Ντούσκου, Χέλας, Αλιάϊ, Τραγάκης(63΄Καπουράνι), Ζαγκούδης (77΄ Γκίνος), Παγκράτης (90΄Μαρίνος Π.Μ.)
Αστέρας Π.:Ροδανάκης, Ζερβός, Χαριτάκης, Αυγενικού, Φιντικάκης (46΄Κυρίτσης), Καλαγρής, Αμπελάς (30΄λ.τ. Λενιού), Κατσούλης, Πάπα, Πολυχρόνης (63΄Κονόμη), Αποστολόπουλος

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ippotes asteras2

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments