Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική “Καθάρισε” στην επανάληψη

“Καθάρισε” στην επανάληψη

0
Dodekanisos

Νίκη με σκορ 2-0 κόντρα στον ουραγό ΑΟ Ζευγολατιού πέτυχε ο Διαγόρας, ο οποίος ανέβηκε ακόμα περισσότερο στην βαθμολογία. Σκόρερ για την ομάδα τους “κυανέρυθρους” οι Παναγιωτίδης και Ούγκο.

To παιχνίδι:

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο τους καθ’ όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες, όμως δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα του Σκούρτη.

Η πρώτη καλή στιγμή για τους παίκτες του Νίκου Παντέλη ήρθε στο 15’ όταν μετά από σέντρα του Χειμωνέττου, ο Βελλίνης με προβολή έστειλε την μπάλα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι. Στο 34’ ο Βελλίνης πραγματοποίησε εξαιρετική προσπάθεια μέσα στην περιοχή του Ζευγολατιού, όμως το σουτ του απέκρουσε εντυπωσιακά ο Σκούρτης.

Στο 40’ ο Διαγόρας έχασε την μεγαλύτερη του ευκαιρία, όταν μετά από ωραία σέντρα του Γιόνδη, ο Σουάνης κατέβασε την μπάλα μέσα στην μικρή περιοχή, όμως το σουτ του πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν την πίεση τους και κατάφεραν να πάρουν την νίκη. Στο 70′ ο Παναγιωτίδης, ο οποίος είχε περάσει λίγα λεπτά νωρίτερα στο παιχνίδι, με δυνατό σουτ πέτυχε το 1-0. Λίγα λεπτά αργότερα, έπειτα από μπαλιά του Σουάνη, ο Ούγκο βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με ωραίο σουτ νίκησε τον Σκούρτη για το 2-0. Μάλιστα ο “γηραιός” έχασε τεράστια ευκαιρία να πετύχει και τρίτο γκολ, όταν στο 86′ ο Σουάνης αστόχησε από τα έντεκα μέτρα. Με αυτήν την νίκη ο Διαγόρας φτάνει τους 11 βαθμούς, ενώ την επόμενη εβδομάδα πηγαίνει στην Νίκαια για αντιμετωπίσει τον Ιωνικό.

 

Το φίλμ του αγώνα:

15′ Σέντρα του Χειμωνέττου, προβολή του Βελλίνη αουτ

34′ Σουτ του Βελλίνη, δύσκολη επέμβαση του Σκούρτη.

40′ Γύρισμα του Γιόνδη, ο Σουάνης με δυνατό σουτ δεν κατάφερε να νικήσει τον Σκούρτη.

70′ Ωραία προσπάθεια και σουτ του Παναγιωτίδη 1-0.

79′ Μπαλιά του Σουάνη στον Ούγκο, ο τελευταίος πέρασε και τον Σκούρτη και πέτυχε το 2-0.

85‘ Ωραία προσπάθεια του Σουάνη, το σουτ του οποίου απέκρουσε ο Σκούρτης. Στην επαναφορά ο Καρπαθάκης δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

86′ Ανατροπή του Σουάνη από τον Σκούρτη. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Σουάνης, όμως σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

Συνθέσεις:

Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Στεφανάκος, Ευαγγελιδάκης, Χειμωνέττος, Ρούνιτς, Προβατίδης, Βελέτης, Παυλίδης, Γεωργίου(56′ Ούγκο), Βελλίνης (63′ Παναγιωτίδης), Σουάνης (87′ Τσαγκάρης), Γιόνδης (81′ Καρπαθάκης).

ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ: Σκούρτης, Κουτσούμπελας, Σενάι, Καντηλιεράκης (73′ Μαραθιάνος), Παππάς, Πολυδωρόπουλος, Παινέσης, Βελέτζας (51′ Κοντογιάννης), Βαλέρι(59′ Ματζώρος), Ζάρκος, Καραγκούνης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments