Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Καθάρισε» σε 37 λεπτά!

«Καθάρισε» σε 37 λεπτά!

0
doksa foivos
Dodekanisos

Μετά από 37΄ παιχνιδιού ο Φοίβος κατάφερε να «καθαρίσει» το παιχνίδι στην Ψίνθο. Στο διάστημα αυτό πέτυχε και τα έξι γκολ του στο επιβλητικό 6 – 0 επί της τοπικής Δόξας! Οι φιλοξενούμενοι όντας καλύτεροι σε όλες τις γραμμές από τον αντίπαλο τους και σε συνδυασμό με το γρήγορο γκολ, έφτασαν εύκολα σε ακόμα μία σαρωτική νίκη παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, με γρήγορο ρυθμό με αποτέλεσμα να βρουν στόχο έξι φορές. Οι γηπεδούχοι μετά την ψυχρολουσία του 5΄ αποσυντονίστηκαν και τους ήταν δύσκολο να παρακολουθήσουν το παιχνίδι του αντιπάλου τους και να προβάλλουν την αντίσταση που θα ήθελαν. Το 0-1 έγινε από κεφαλιά του Γκινή στο 5΄ ενώ ο ίδιος παίκτης μετά από ένα λεπτό έκανε το 0-2 πάλι με κεφαλιά. Στο 24΄ ο Αγγελόπουλος αφού απέφυγε τον τερματοφύλακα με πλασέ έκανε το 0-3. Στο 30΄ πάλι ο Αγγελόπουλος με εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή σημάδεψε το δεξί «παραθυράκι» του Τόππου και 0-4. Ο Γκινής στο 34΄ με ψηλοκρεμαστό πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-5 ενώ μετά από τρία λεπτά πάλι ο ίδιος με κεφαλιά έκανε το 0-6. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν μια τυπική διαδικασία για τον Φοίβο αλλά και για τους γηπεδούχους.
Διαιτησία Φιλιππάκου-Μπερδεμπές-Σαρρής.
ΔΟΞΑ: Τόππος, Κυριαζής (35΄ Πλύγκος), Μπαρμπαντώνης Χρ. ( Καλόψυχος), Ορφανός Δημ., Μπαρμπαντώνης Ι., Τσοπάνογλου(35΄Κιλασίν), Μπατέστας, Μπίλι, Στελλάς, Ορφανός Βασ., Οχτάρας.
ΦΟΙΒΟΣ: Λουτριώτης, Πεταυράκης Χρ., Γεωργαντζιάς, Θεοδοσίου, Αξιώτης, Κακαζούκης(60΄ Φέρο), Γκινής, Δελαπόρτας (46΄ Τζεμαλάϊ), Αγγελόπουλος (46΄Τομάζος), Δημητρόπουλος, Μπιλλιάς.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments