Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου “Καθάρισε” ο Ορφέας, πάλεψε στην επανάληψη ο Ευαγόρας

“Καθάρισε” ο Ορφέας, πάλεψε στην επανάληψη ο Ευαγόρας

0
Dodekanisos

Με δυο γκολ που έβαλε στο πρώτο ημίχρονο, ο Ορφέας κατάφερε να κερδίσει τον Ευαγόρα με 2 – 1 στους Αγίους Αποστόλους και να πετύχει την πρώτη του φετινή νίκη στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας. Οι γηπεδούχοι είχαν όλα τα εχέγγυα να φθάσουν σε μια πιο εύκολη νίκη μιας και προηγήθηκαν με 2 – 0 στο πρώτο ημίχρονο, όμως συνάντησαν την σθεναρή αντίσταση των “πράσινων” του Γιάννη Κουμέντου στην επανάληψη οι οποίοι μείωσαν το σκορ και γενικώς έδειχναν να πατούν καλύτερα και να έχουν το …μομέντουμ του παιχνιδιού. Μοναδική εξαίρεση αποτέλεσαν τα πρώτα λεπτά της επανάληψης όπου οι παίκτες του Παναγιώτη Μαθιού είχαν δυο σημαντικές στιγμές για να κάνουν το 3 – 0 και να “καθαρίσουν’ το παιχνίδι.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε καλό ρυθμό, ωστόσο οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έδειχναν να ελέγχουν το παιχνίδι, έχοντας περισσότερο καθαρό μυαλό και ψυχραιμία και σημειώνοντας και δυο τέρματα. Το δεύτερο μάλιστα ήρθε λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα για το πρώτο ημίχρονο, γεγονός που έκανε την ομάδα του Ορφέα να πάει με πολύ καλή ψυχολογία στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Το σκορ άνοιξε ο Αυγουστάκης στο 29′ ο οποίος εκμεταλλεύτηκε λάθος στο κέντρο της άμυνας (οι παίκτες του Ευαγόρα …τράκαραν μεταξύ τους) και με πλασέ σε κενή εστία έκανε το 1 – 0.
Στο 45′ ο Αποστόλοπουλος με ψύχραιμο πλασέ μετά από ωραία κάθετη του Αυγουστάκη, έκανε το 2 – 0.

Στο 60′ μετά από σουτ του Γρύλλη και απόκρουση του Μπιλιά, η μπάλα έφθασε στον Βαρδόπουλο ο οποίος με δυνατό σουτ μέσα από την καρδιά της άμυνας του Ορφέα, μείωσε σε 2 – 1.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Πατσιόπουλος (Φρατζοπούλου, Τσιβίτης). Ο Ευαγόρας ζήτησε πέναλτι (χέρι) στο πρώτο ημίχρονο ενώ το σκορ ήταν ακόμα στο 1 – 0, μετά από σουτ που επιχείρησε ο Πάνο από τα αριστερά.

Δείτε όλο το παιχνίδι σε videο, όπως αυτή μεταδόθηκε σε ζωντανή μετάδοση (LIVE STREAM) από το news12.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments