Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Καθάρισε» ο Καλαγρής!

«Καθάρισε» ο Καλαγρής!

0
pastida panigirismos
Dodekanisos

Την πρώτη του νίκη μέσα στο 2017 πανηγύρισε ο Αστέρας Παστίδας ο οποίος επικράτησε στο γήπεδο του με 1 – 0 του Ποσειδώνα Καρπάθου. Το γκολ με το οποίο οι γηπεδούχοι πέτυχαν το «τρίποντο» πέτυχε ο Καλαγρής στο 71’ ο οποίος μάλιστα είχε μπει στο παιχνίδι ένα λεπτό πριν! Στο πρώτο ημίχρονο, ο Ποσειδώνας ήταν καλύτερος και έκανε σοβαρές επισκέψεις στα καρέ του Ροδανάκη χωρίς πάντως να μπορέσει να σκοράρει. Από το 35’ και μετά, ο Αστέρας ισορρόπησε και πήρε και την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο δεύτερο μάλιστα ημίχρονο, η ομάδα του Κώστα Πάττα, μεταμορφώθηκε και πήρε από την αρχή τα ηνία πετυχαίνοντας και το πολυπόθητο γκολ. Στη συνέχεια, παρά την πίεση που προσπάθησε να ασκήσει ο Ποσειδώνας, οι γηπεδούχοι έκαναν καλή διαχείριση και πήραν τους τρεις βαθμούς.
Το γκολ
Στο 71’ ο Καρύδης εκτέλεσε το φάουλ, δημιουργήθηκε σύγχυση στην άμυνα των φιλοξενούμενων και η μπάλα έφθασε στο νεοεισελθόντα Καλαγρή ο οποίος με κοντινό σουτ έκανε το 1 – 0.
Εκτός από το γκολ ο Αστέρας είχε και δυο δοκάρια. Συγκεκριμένα:
-Στο 43’ από κάθετη μπαλιά του Παγκράτη, ο Λολάκης από θέση τετ α τετ έκανε το πλασέ αλλά η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι.
-Στο 58’ από εκτέλεση φάουλ του Πάππα, η μπάλα έφθασε στο δεύτερο δοκάρι, ο Καρύδης έπιασε τη κεφαλιά αλλά σημάδεψε το δεξί δοκάρι.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κυρίτσης (Μπερδεμπές, Ράδος)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣΤΕΡΑΣ: Ροδανάκης, Λικομέτι, Ισκάς, Καρύδης, Σιδηρόπουλος (69’ Κυρίτσης), Κυπριώτης (70’ Καλαγρής), Φελεσάκηςς, Παγκράτης (83’ Πολυχρόνης), Μπάρδης, Πάπα, Λολάκης
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ: Γαλάνης Γ., Νασσόπουλος (67΄ Βέργος), Καζηλιέρης, Σπανός Ι., Κούτολο, Κουλλάϊ, Καραλής, Καουκάκης (83’ Χριστόπουλος), Τσιαβέλης, Σπανός Εμ., Τσιμπιζίδης

Ηλίας Λοίζος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments