Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Καθάρισε» ο Απόλλωνας

«Καθάρισε» ο Απόλλωνας

0
apollon_doksa_fasi
Dodekanisos

Την πρόκριση του στην επόμενη φάση του κυπέλλου Δωδεκανήσου (ημιτελικά) εξασφάλισε σήμερα ο Απόλλωνας ο οποίος κέρδισε εύκολα στο γήπεδο του τον Αντίμαχο με 7 – 2. Οι φιλοξενούμενοι πάντως στο πρώτο ημίχρονο δυσκόλεψαν τους αντιπάλους τους και προηγήθηκαν με 2 – 1 αλλά στην επανάληψη κατέρρευσαν και παραδόθηκαν στις ορέξεις του Γιάννη Αρχοντούλη και της παρέας του.
Τα γκολ
Στο 6’ ο Μαυρομούστακος απέφυγε τρεις ποδοσφαιριστές, κέρδισε τις κόντρες, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα τον Μιαούδη για το 1-0.
Στο 16’ ο Συνεσίου με κεφαλιά από κοντά κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα (1 – 1) και στο 22’ από ατομική ενέργεια του Ντινώρη, ο Τσατσακλάς που δέχθηκε την πάσα του συμπαίκτη του δεν είχε πρόβλημα από κοντά να κάνει το 1 – 2.
Στο 36’ ο Αρχοντούλης πάσαρε στον Μαυρομούστακο και αυτός με εξαιρετικό πλασέ ισοφάρισε σε 2 – 2. Έντονες διαμαρτυρίες απ’ τους φιλοξενούμενους προς τον επόπτη Στεφανάκη για οφσάιντ στην αρχή της φάσης με τον Κατσιδώνη να αποβάλλει τον Ανδρογιώργη που καθόταν στον πάγκο με κόκκινη κάρτα και τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Σταμάτη για τον ίδιο λόγο.

Ο Μαυρομούστακος και πάλι, στο 48’ με νέο ωραίο πλασέ πέτυχε το 3 – 2 και στο 55’ ο Αρχοντούλη που απέφυγε δυο αντιπάλους έκανε το 4 – 2. Ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά στο 67’ πέτυχε το 5 – 2.
Στο 77’ ήταν η σειρά του Μουτσοντέμι να χρηστεί σκόρερ (6 – 2) και στο 85’ ο Αρχοντούλης διαμόρφωσε το τελικό 7 – 2.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Βαγγέλης Κατσιδώνης (Στεφανάκης, Παπαγιαννίδης) ο οποίος στο 69’ απέβαλλε τον Ατσαλάκη με απευθείας κόκκινη κάρτα για εξύβριση την ώρα που έβγαινε αλλαγή.
ΑΠΟΛΛΩΝ: Χατζηνικόλας, Κίτσος, Φυλακούρης, Στάθης, Βιτσέντζος (26 λ.τ Συμεωνίδης) , Κυριαζής Μ. (72′ Τσαλίκης), Κυριαζής Γ., Αρχοντούλης, Μουτσοντέμι, Μαυρομούστακος, Σαββούλης (35′ Σταυρής).

ΑΝΤΙΜΑΧΟΣ: Μιαούδης, Παπαδόπουλος, Κορκής, Στρατής ( 71′ Κιρκούσης), Συνεσίου Ζ., Διακαντώνης (67′ Πυθακάκης) , Ατσαλάκης, Ντινώρης, Συνεσίου Γ., Κατσαμούνδης, Τσατσακλάς (46′ Ζερβός).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments