Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Καθάρισε» και την Χάλκη….

«Καθάρισε» και την Χάλκη….

0
DSC00082
Dodekanisos

Στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα παρέα με τον Διγενή βρίσκεται η ΑΕ Κατταβιάς ύστερα από τη νίκη της με 2-1 επί της Χάλκης. Η ομάδα του Μανώλη Φραντζή ήταν καλύτερη σχεδόν σε όλη την αναμέτρηση και δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα από τους τυπικά γηπεδούχους οι οποίοι το μοναδικό τέρμα τους στην αναμέτρηση το πέτυχαν στην τελευταία φάση το παιχνιδιού.
Το σκορ άνοιξε στα μέσα περίπου του πρώτου μέρους και συγκεκριμένα στο 25’ όταν ο Νασόπουλος έγινε κάτοχος της μπάλας στην μεγάλη περιοχή του Καμπούρη και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (0-1). Το ημίχρονο δεν είχε άλλο τέρμα με την Κατταβιά να μπαίνει στην επανάληψη ελέγχοντας τον ρυθμό και κλείνοντας τους χώρους προς την εστία του Παπαβεργή. Στο 72’ ο Σέντης εκτέλεσε ένα φάουλ, ο Σαλαμαστράκης έπιασε μια κεφαλιά και ο Δράκος με το στήθος από την μικρή περιοχή έσπρωξε την μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα του Καμπούρη για το 0-2. Μάλιστα στο 88’ οι Κατταβενοί θα μπορούσαν να πετύχουν και τρίτο τέρμα αλλά η κεφαλιά του Δράκου αποκρούστηκε από το σώμα του συμπαίκτη του Μήτρου πάνω στη γραμμή! Τελικά στο 93’ ο Μπιζάτης με καλοζυγισμένο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή μείωσε σε 1-2 στην τελευταία ουσιαστικά φάση του παιχνιδιού.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Παπαβασιλείου (Ράδος, Μπερδεμπές).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΧΑΛΚΗ: Καμπούρης, Τσιώνης, Δράμης, Αβραμίδης, Γεωργίου (83’ Γκαμαλέτσος), Κεβάνι (78’ Μερκάι), Μπιζάτης, Καβουκλής, Γούλας, Κρητσιώτης, Κωστίδης (67’ Μουστούκης)
ΑΕ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ: Παπαβεργής, Μαριεττάκης, Ανανιάδης, Κουμπιάδης (67’ Σέντης), Στεφανάκης, Σαλαμαστράκης, Μαίλης, Μαρκόπουλος, Κουλιμπαλί (88’ Τραγάκης), Ντούπης (66’ Μήτρου), Δράκος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments