Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Καθάρισε» εύκολα ο Διαγόρας!

«Καθάρισε» εύκολα ο Διαγόρας!

0
diagoras endekada
Dodekanisos

Πραγματοποιώντας μία πολύ καλή εμφάνιση κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, ο Διαγόρας επικράτησε με 3-0 του Αντίμαχου και πέτυχε το 3 στα 3 στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας. Οι «κυανέρυθροι» μπήκαν πολύ δυναμικά στο παιχνίδι και μόλις στο 6’ ευτύχησαν να προηγηθούν με κοντινή προβολή του Μανώλη Παπαδημήτρη, ύστερα από την ωραία σέντρα σουτ του Αντώνη Αθανασίου η οποία χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Μιχαλάκη και στρώθηκε στα πόδια του έμπειρου αμυντικού του Διαγόρα που από πλεονεκτική θέση πέτυχε το 1-0. Οι παίκτες του «γηραιού» συνέχισαν με τον ίδιο ρυθμό και απώλεσαν αρκετές ευκαιρίες ώστε να καθαρίσουν από νωρίς το παιχνίδι. Συγκεκριμένα στο 8’ ο Αντώνης Γεωργαλλής έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία, όταν το πλασέ που επιχείρησε μέσα από την μικρή περιοχή σταμάτησε πάνω στο σώμα του Μιχαλάκη. Στο 19’ ωραίο σουτ του Αθανασίου η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Αντίμαχου. Ο Αντίμαχος έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 34’ όταν ο Συνεσίου εξαπέλησε ένα δυνατό σουτ μακριά από την περιοχή στέλνοντας την μπάλα λίγα εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κεφάλα. Δύο λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 36’ ο Κιοσέογλου ο οποίος ήταν πολύ κινητικός έκανε μια σέντρα σουτ δυσκολέυοντας τον Μιχαλάκη ο οποίος έδιωξε όπως όπως την μπάλα σε κόρνερ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Διαγόρας μπήκε αποφασισμένος να τελειώσει την υπόθεση νίκη κάτι που έκανε στο 57’. Ο Αντώνης Αθανασίου εκτέλεσε φάουλ από την αριστερή πλευρά η μπάλα έπειτα απο κόντρες στρώθηκε στον Κιοσέογλου ο οποίος με άψογο τελείωμα πέτυχε το 2-0 για τον «γηραιό». Στην συνέχεια του παιχνιδιού ο Αντίμαχος έγινε πιο απειλητικός, βρήκε κάποια μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και δημιούργησε τις δικές του ευκαιρίες. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Γεωργαλλής στο 87’ με πλασέ μέσα από την περιοχή.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Μίαρης με βοηθούς τους (Σπάρταλη και Λάζο).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ Ρ.: Kεφάλας, Παπαδημήτρης (88’ Πομπού), Καλημέρης, Χειμωνέττος, Πεταυράκης, Γεωργιάδης, Αθανασίου Α. (77’ Αθανασίου Π.), Κιοσέογλου, Μαρίνου, Μαθιός (72’ Τσαγκάρης), Γεωργαλλής.
ΑΝΤΙΜΑΧΟΣ: Mιχαλάκης, Σωτίρι, Ζιώγας, Καράλιαμης (60’ Μπεκιρλάρι), Θωνιάτης, Συνεσίου, Χατζησουλειμάν (64’ Κοκκάλης), Πής, Ιωαννίδης, Βλαντιμίροφ, Μποϊλης

Αλέξανδρος Σιδερής

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments