Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Καθάρισαν» οι Παπαδόπουλοι!

«Καθάρισαν» οι Παπαδόπουλοι!

0
adelfosini endekada
Dodekanisos

Παίζοντας ένα από τα καλύτερα φετινά της παιχνίδια η Αδελφοσύνη επικράτησε με 4-0 του Δαμάγητου στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων. Οι γηπεδούχοι δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα αφενός γιατί η απόδοση τους κυμάνθηκε σε υψηλά στάνταρ και αφετέρου διότι από την άλλη πλευρά ο Δαμάγητος δεν ήταν σε καθόλου καλή ημέρα. Το σκορ άνοιξε στο 21’ του αγώνα με τον Μ. Παπαδόπουλο ο οποίος έγινε κάτοχος της μπάλας στην περιοχή και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Θέμελη (1-0). Στο 37’ ο Μ. Ζαμαντάκης πέτυχε το πιο όμορφο τέρμα του αγώνα καθώς με ένα μονοκόμματο σουτ αρκετά μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Θέμελη που μάζεψε για δεύτερη φορά την μπάλα από τα δίχτυα του (2-0).

Η πίεση των γηπεδούχων συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος.

Στο 67’ ο Κ. Παπαδόπουλος με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή ανέβασερ τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε στο 75’ όταν ο Κ. Παπαδόπουλος σούταρε από κοντά με την μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι της εστίας του Θέμελη και ο Μ. Παπαδόπουλος που καραδοκούσε έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Ζαννετίδης, Βούλγαρη και Κουλουρίδης.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗ: Μουχαμεντάνι, Τοπάλ, Λιούρας, Παπαδόπουλος Μ., Σταματάκης, Ζαμαντάκης Σ., Στάππας, Παπαδόπουλος Κ., Αποστόλου, Ζαμαντάκης Μ. (71’ Αμπντούλ Κεμάλ), Σκουλούδης (30’ λ.τ. Καιμαξή, 87’ Τσιαντούλας)

ΔΑΜΑΓΗΤΟΣ: Θέμελης, Σπάτα (46’ Ντελλάκης), Μπιλιάς, Συρράκος, Πηδιάκης, Βογιατζής, Κυριακάκης, Κεφάλας (46΄ Τζαβάρας), Ατσίδης, Γρηγοριάδης (75’ Ρ. Παπαδόπουλος), Βολιτάκης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments