Αρχική Εφηβικό «Καθάρισαν» από νωρίς οι έφηβοι του Απόλλωνα Κ.

«Καθάρισαν» από νωρίς οι έφηβοι του Απόλλωνα Κ.

0
Dodekanisos

Ακόμα μια νίκη πανηγύρισαν οι έφηβοι του Απόλλωνα Κ. αφού επικράτησαν σχετικά εύκολα με 3-1 του ΑΕΡΑ (όλα τα γκολ στο πρώτο ημίχρονο) στο βοηθητικό γήπεδο των Καλυθιών και έπιασαν στην 4η θέση της βαθμολογίας με 19 πόντους τον Φοίβο Κρεμαστής (οι δύο ομάδες παίζουν μαζί το προσεχές Σάββατο), σε αναμέτρηση που έριξε την αυλαία της 11ης αγωνιστικής του εφηβικού πρωταθλήματος (όμιλος Ρόδου) της ΕΠΣΔ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πού δυνατά καθώς μόλις στο 1΄ ευτύχησαν να προηγθούν στο σκορ με το κοντινό πλασέ του Δημήτρη Κώστα. Οι παίκτες του Κώστα Καμπούρη συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο και την υπεροχή του παιχνιδιού και στο 8΄ ο Μίσκου μετά την πάσα του Κώστα Δ. σούταρε από το ύψος του πέναλτι κάνοντας το 2-0. Στο 33΄ ο Γρηγορίου έκανε το πλασέ αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι του Γκουγκουντρή. Τρία λεπτά αργότερα ο Γιορδαμνής ήταν πιο εύστοχος και με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι σε μια από τις αντεπιθέσεις που έβγάζαν κατάφεραν να μειώσουν σε 3-1 με τον Συκόφυλλο.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να απειλήσουν τους αντίπαλους γκολκίπερ με ορισμένα μακρινά σουτ χωρίς ωστόσο επιτυχιά. Αποτέλεσμα ήταν το 3-1 υπέρ των Απολλωνιστών να μην αλλάξει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του κ. Ντάκο.

Καλύτεροι των νικητών οι Κώστας Δ., Ιντρίζι και Γιορδαμνής, από τον ΑΕΡΑ προσπάθησε ο Νικολής.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Ντάκο (Ροδίτης, Δημητριάδης)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΠΟΛΛΩΝ Κ.: Πολυχρόνης, Σολδάτος, Ιντρίζι, Μάστορας, Μίσκου, Κώστας Σ., Συμιακός, Σαββούλης, Κώστας Δ., Γρηγορίου, Γιορδαμνής. (Έπαιξαν και οι Νερατζάκης, Κασταμούλας Μ., Ορφανός, Κασταμούλας Χ., Καμπούρης και Καφετζής)

ΑΕΡΑ: Γκουγκουντρής, Χρυσοβέργης, Νικολής, Συκόφυλλος, Κρητικός, Μάρκο, Κωνσταντινίδης, Φωταράς, Ψαράς, Πετράς. (Έπαιξαν και οι Παπαναστασίου, Χατζηχριστοδούλου, Καρακωνσταντής και Πέρος)

Παναγιώτης Κεπέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments