Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Κατέθεσε ένσταση ο Απόλλωνας

Κατέθεσε ένσταση ο Απόλλωνας

15
IMG 6307
Dodekanisos

Ένσταση για τον πρόσφατο αγώνα με αντίπαλο τους Ιππότες (έληξε ισοπαλία 1-1) κατέθεσε στα γραφεία της ΕΠΣΔ ο Απόλλωνας Καλυθιών. Με αυτόν τον τρόπο οι Καλυθενοί «προσβάλουν» το κύρος του αγώνα θέλοντας να κερδίσουν την ένσταση στην οποία προβήκαν. Πάντως σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του news12 οι πιθανότητες να κερδιθεί η ένσταση δεν είναι πολλές. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η αιτία που ο Απόλλωνας έκανε την ένσταση είναι οι ληξηπρόθεσμες υποχρεώσεις (οφειλές) που έχουν οι Ιππότες και αφορούν πρόστιμα πειθαρχικού περιεχομένου ενός έτους και πλέον. Μάλιστα οι Απολλωνιστές ζήτησαν και την σχετική λίστα από την ΕΠΣΔ. Η σχετική απόφαση θα ληφθεί από την αρμόδια επιτροπή της Ένωσης. Βέβαια καλό θα είναι οι αγώνες να κρίνονται μόνο μέσα στον αγωνιστικό χώρο αφού εκεί οι ομάδες δείχνουν τον πραγματικό «καθρέφτη» της δυναμικής τους. Ώστε να αποφεύγεται η δημιουργία εντάσεων «βεντετών» εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Ηλίας Λοΐζος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Δημητρης Σ.
Δημητρης Σ.
7 years ago

Πολλά συγχαρητήρια κύριε Λοιζο για την επισήμανση ότι η αγώνες πρέπει να παίζονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και όχι έξω από αυτούς!!! Από την στιγμή που δεν υπάρχει παράβαση που έχει να κάνει με δελτία αθλητών που δεν είχαν δικαίωμα να αγωνιστούν, είναι ντροπή για ένα ιστορικό σωματείο του Νομού μας να προσπαθεί με τέτοιο τρόπο να ρεφαρει την εντός αγωνιστικού χώρου γκέλα του!!!

old town
old town
7 years ago

Ο αγωνας οριστικε κανονικα…. Το σκορ του αγωνα δεν αλλαζη……αυτο που θ αλλαξει Καλυθενοι(της δικησης)….ειναι η μουρη σας την αλλη βδομαδα

Κωστας
Κωστας
7 years ago

Καταπτυστοι και τρισαθλιοι!!! Πισω εχει η αχλαδα την ουρα ομως!!! Πισω ειναι τα καλα σας!!!

Ιπποτες
Ιπποτες
7 years ago

Ντροπή και αίσχος για αυτά που κάνετε έλεος δλδ …..Επειδή ήρθαμε 1-1 όλο αυτό στο 7-0 γτ δεν μιλήσατε και εκτός αυτού βάλατε και τους ουραγους στο παιχνιδάκι σας;;;Οκ το θέμα θα τελειώσει αλλά πραγματικά θα έπρεπε να ντρέπεστε γιατί η ομάδα μας τέτοιες αθλιότητες δεν τις κάνει!!!Ίποτες Μεσαιωνικής Πόλης !!!!Εμεις είμαστε οικογένεια εκεί πέρα όχι όπως εσάς !!!

maik
maik
7 years ago

Μάλιστα. Να σταματήσουν λοιπόν οι ομάδες να χρησιμοποιούν τον νομο και να κρίνονται τα παιχνίδια μονο μεσα στο γήπεδο. Όπως στις αλάνες. Στο εξής καμια ομάδα τοπικού να μην πληρωνει τα πρόστιμα της και να μην κάνει καμια εκλογικη διαδικασία. Γιατι αυτά δεν αφορούν το αγωνιστικό κομμάτι. Ας κάνει ο καθένας οτι θέλει. Με τσαμπουκά και απειλές. Έτσι και αλλιώς στην Ελλάδα που εφαρμόζονται οι νόμοι για να εφαρμοστουν και στο τοπικό Δωδ/σου..

παραγοντας
παραγοντας
7 years ago

στην ελλαδα κυριε συντακτη το νομιμο ειναι και ηθικο.υπαρχη ενα κανονισμος ΕΠΟ και μια προκυρηξη που ειναι ξεκαθαρη. ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑΤΑ πρεπει να εξοφλουνται σε ενα μηνα !! ολα τα αλλα ειναι για εντυπωσεις

Κωστας
Κωστας
7 years ago

Τότε η ΕΠΣΔ γιατί ορίζει τα παιχνίδια της ομάδας; Δεν είναι υπολογη αν δικαιώσει τον Απόλλωνα;

Δημητρης Σ.
Δημητρης Σ.
7 years ago

Ωραια συμφωνουμε οτι υπαρχουν νομοι και πρεπει να τους τηρουμε. Ας απαντησουμε ομως με ειλικρινεια…..αν κερδιζε ο Απολλων το παιχνιδι, θα τον ενδιεφερε μαζι και ολους τους εξυγιαντες που εμφανιστηκαν ξαφνικα αν τηρουνται οι νομοι ή ειμαστε λιγο επιλεκτικοι και αναλογα με το συμφερον μας? 😉 Ακομα ας μου απαντηση καποιος αφου υπηρχε προβλημα με το κυρος του παιχνιδιου γιατι κατεβηκε να παιξει ο Απολλων και δεν εκανε ενσταση πριν την διεξαγωγη του ματς.

maik
maik
7 years ago

[quote name=”Κωστας”]Τότε η ΕΠΣΔ γιατί ορίζει τα παιχνίδια της ομάδας; Δεν είναι υπολογη αν δικαιώσει τον Απόλλωνα;[/quote]
Έλα ντε.. πάντως στα σίγουρα στην περίπτωση αυτή ο παράνομος δεν είναι ο Απολλων..

παραγοντας
παραγοντας
7 years ago

κυριε λοιζο παρασηρθηκατε και κανατε σχολια που δυναμιτιζουν το κλιμα χωρις να ψαξετε καθολου την υποθεση.θελω απλα να σας ερωτησω εαν μια ομαδα δεν πληρωνει οχι μονο τα χρεη της απο πειθαρχικες παραβασεις αλλα και τα παραβολα μεταγραφων παικτων και εκδοσης δελτιων δεν δημιουργει αθεμιτο ανταγωνισμο μεσα στον αγωνιστικο χωρο.δυστηχως για ολα αυτα ειναι υπευθυνη και η ΕΠΣΔ που δεχοταν αυτες τις ομαδες με αποφαση δ.σ να συμετασχουν στα πρωταθληματα τους.αυτο ειναι το αποτεσμα των πελατειακων σχεσεων που δυστηχως υπαρχουν, και να σας υπενθυμησω οτι στις δυο τελευταιες εκλογικες διαδικασιες ψηφησαν εκ μερους των ιπποτων ο υπαλληλος και ο αδελφος του προεδρου της ΕΔΣΔ. Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ασχετα εαν εχασε βαθμους μεσα στον αγωνιστικο χωρο εκμεταλευτηκε τις φημες και πληροφοριες που βουηζαν σε ολη την πολη απο πρωην φιλους των ιπποτων για τα μη αγωνιστικα προβληματα των ιπποτων και εκανε την ενσταση. και μην ξεχνας πως και ο ολυμπιακος με τετοια ενσταση κερδισε τον αγωνα με την καλαμαρια

ΛΟΪΖΟΣ ΗΛΙΑΣ
ΛΟΪΖΟΣ ΗΛΙΑΣ
7 years ago

ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ . ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ. ΔΕΝ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΑ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ. ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΕΙΧΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΕΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΟΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ(ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΡΩΣΤΑ ΚΑΤΙ ΚΑΠΟΥ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΞΕΤΑΖΕΙ Η ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΘΙΓΟΝΤΑΙ. ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ, ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΡΙΟ.ΑΝ ΘΙΧΤΕΙ ΜΕ ΆΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΤΕ ΞΕΣΠΑΘΩΝΕΙ!! ΟΥΤΕ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΙΠΠΟΤΩΝ ΤΑΧΘΗΚΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ. ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΛΩΣ. ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΟΥ ΟΜΩΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΣΕ ΔΕΧΤΩ ΩΣ .

ΛΟΪΖΟΣ ΗΛΙΑΣ
ΛΟΪΖΟΣ ΗΛΙΑΣ
7 years ago

ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ-ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ. ΓΙΑΤΙ Ο ΓΟΛΙΑΘ ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΑΥΙΔ ΚΑΙ ΕΨΑΞΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΧΑΣΕΙ ΦΙΛΕ . ΚΑΠΟΤΕ ΕΠΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΓΩΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΓΙΑΤΡΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ. ΑΥΤΟ(ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ) ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΣΩΖΟΝΤΑΙ ΖΩΕΣ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ! ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΛΛΟΥ, Η ΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ, Η ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΙΑΤΡΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΧΙ ΕΙΚΟΝΙΚΟ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝ.ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ…

piratis
piratis
7 years ago

ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΙ ΑΔΙΚΟ. ΤΙ ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ. ΓΙΑ ΨΑΧΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΣΟΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟ. ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΑΣ. ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ ΜΕ ΗΘΟΣ. ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΓΑΔΟΥΡΑ? ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΣ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΗ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ!!ΑΠΟ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ? ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΑΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΡΗΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ >.

Μονο Ιπποτες
Μονο Ιπποτες
7 years ago

Γελαει καλυτερα οποιος γελαει τελευταιος!!!Εμεις δεν εχουμε ολοκληρο χωριο πισω μας να μας στηριζει!!!Μονοι μας αλληλοστηριζομαστε γιατι απλα οι Ιπποτες ειναι η οικογενεια μας!!!!Θα κανουμε τα παντα το σωματιο μας να γινει ακομα καλυτερο !!!

goal
goal
7 years ago

Οι Ιπποτες καλα επαιξαν και πηραν μαγκικα τον βαθμο.Για το μπαχαλο φταιει ΜΟΝΟ Η ΕΠΣΔ που οριζει παινχιδια σε μια ομαδα που δεν εχει δικαιωμα συμμετοχης.
Να δουμε αν φτασει ποτε στην ΕΠΟ τι θα γινει…