Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Κατέθεσε έφεση η Ρόδος, θέλει πίσω τους οκτώ βαθμούς

Κατέθεσε έφεση η Ρόδος, θέλει πίσω τους οκτώ βαθμούς

0
Dodekanisos

Έφεση κατά της απόφασης που πάρθηκε να της αφαιρεθούν οκτώ βαθμοί, κατέθεσε σήμερα η ΠΑΕ Ρόδος, όπως ανακοίνωσε η ίδια. Αναλυτικά, αναφέρει τα εξής:

“Η απίστευτη κωμωδία που ξεκίνησε πέρυσι με τους πορτοκαλοπαραγωγούς και συνεχίστηκε φέτος σε ΟΛΑ τα επίπεδα, μας βρίσκει περισσότερο ενωμένους και αποφασισμένους! Πέρυσι μας αφαίρεσαν 3 βαθμούς για τους δικούς τους λόγους. Φέτος ξύπνησαν ένα πρωί και είπαν «δεν τους ρίχνουμε άλλους 8 να μην σηκωθούν;».

ΕΛΕΟΣ! Εμείς δεν κάναμε κάτι και αποδείχτηκε! Όλα τα έστησαν δυό ομάδες πέρυσι κι ένας που θεώρησε πως σαν τον ΕΦΙΑΛΤΗ θα έπρεπε να πουλήσει ιδανικά, δουλειά και τη συνείδηση του!
Η ΡΟΔΟΣ ΑΠΑΝΤΑ: Έφεση και θα πάμε ως το CAS, όπως το ίδιο έκανε και ο Άρης Θεσσαλονίκης και δικαιώθηκε. Την ιστορία μας, την αγωνία μας, την ελπίδα μας, δεν θα επιτρέψουμε να τις αμαυρώσουν δυο τυχάρπαστοι παραγοντίσκοι κι ένας υπάλληλος που ακόμη μυαλό δεν έβαλε!
Σήμερα δια των δικηγόρων μας Καταθέσαμε ΕΦΕΣΗ για την άδικη απόφαση και τώρα η υπόθεση επανέρχεται στη Δικαιοσύνη!

Εν τω μεταξύ μάχες μέχρι τέλους θα δώσουν οι ποδοσφαιριστές μας για να σώσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τη Ρόδο! Η Ρόδος είναι ιστορία, είναι καθημερινή ΜΑΧΗ, είναι θρύλος κι είναι μαζί και η αγωνία μας. Αυτά δεν τα χαρίζουμε, δεν τα ξεπουλάμε, δεν υποστέλλουμε την σημαία με το ΕΛΑΦΙ.
Ο πόλεμος θα έχει νικήτρια, αυτή που έχει ΤΩΡΑ το δίκιο…”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments