Αρχική Videos Κατέρρευσε ξαφνικά μέσα σε τράπεζα 26χρονος μπασκετμπολίστας!

Κατέρρευσε ξαφνικά μέσα σε τράπεζα 26χρονος μπασκετμπολίστας!

0
Dodekanisos

Στο Κέντρο Επειγόντων Περιστατικών του Κλινικού Κέντρου του Μαυροβουνίου εισήχθη ο Γάλλος μπασκετμπολίστας της Μπουντούτσνοστ, Άλφα Καμπά, αφού λιποθύμησε την ώρα που περίμενε στο γκισέ της τράπεζας. Αυτόπτες μάρτυρες υποστηρίζουν ότι κάποια στιγμή ο Καμπά έπεσε στο πάτωμα και χτύπησε το κεφάλι του στην εξώπορτα του γραφείου. Οι υπάλληλοι της τράπεζας κάλεσαν τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, οι οποίες έφτασαν δέκα λεπτά αργότερα. Ο διευθυντής του Κέντρου Έκτακτης Ανάγκης KČG Nebojša Brnović δήλωσε ότι ο μπασκετμπολίστας βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Ο ίδιος χαρακτηριστικά τόνισε και τα εξής:
«Ο μπασκετμπολίστας εισήχθη στα επείγοντα. Υποβλήθηκε άμεσα σε διαγνωστικές εξετάσεις. Από όσο πληροφορούμαι λιποθύμησε στην τράπεζα. Αυτή τη στιγμή είναι σε σταθερή κατάσταση. Η ζωή του δεν κινδυνεύει, αλλά πρέπει να γίνει πλήρης διάγνωση, νευρολογική και καρδιολογική για να διαπιστωθεί τι του συνέβη. Θα χρειαστεί λίγος χρόνος».
Ο Καμπά έφτασε στην Μπουντούτσνοστ την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο και ο Γάλλος σέντερ υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον σύλλογο της Ποντγκόριτσα. Μια ημέρα πριν καταρρεύσει είχε αγωνιστεί απέναντι στον Προμηθέα στο πλαίσιο του Eurocup σημειώνοντας και 14 πόντους. 0 26χρονος σέντερ είχε αναδειχθεί μάλιστα και mvp της αναμέτρησης.


0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments