Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Κατέρρευσε μετά το μισάωρο!

Κατέρρευσε μετά το μισάωρο!

0
Dodekanisos

Αν και ξεκίνησε τον αγώνα καλά και για περίπου μίση ώρα στεκόταν μια χαρά, ο Ιάλυσος δεν μπόρεσε να έχει την ανάλογη συνέχεια, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα στον Βόλο από την τοπική Νίκη με 2 – 0. Οι «ερυθροκίτρινοι» ήταν καλά στημένοι έως και τα μισά του πρώτου ημιχρόνου αλλά από τη στιγμή που δέχθηκαν το πρώτο τέρμα, κατέρρευσαν ψυχολογικά και παραδώθηκαν στις ορέξεις των αντιπάλων τους. Ειδικά στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου ημιχρόνου, η Νίκη κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και δεν είναι τυχαίο το ότι πέτυχε και τα δυο της τέρματα. Στην επανάληψη, οι παίκτες του Βαγγέλη Χοσάδα προσπάθησαν να αντιδράσουν χωρίς όμως να μπορέσουν να κάνουν κάτι και έτσι μοιραία γνώρισαν την ήττα.

Στο 7’ ο Κονέ έκανε το σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Αποστολίδης έπεσε στη γωνιά του και μπλόκαρε τη μπάλα.
Στο 11’ ο Ροχάνο έκανε το σουτ με καλές προϋποθέσεις με τη μπάλα να χτυπάει στο κάθετο δοκάρι του Ανδρούτσου.
Στο 30’ ο Πριόνας με σουτ ύστερα από αντεπίθεση ανάγκασε τον Αποστολίδη να αποκρούσει δύσκολα.
Στο 35’ μετά από λόμπα του Κρουθ μέσα στην καρδιά της άμυνας, ο Μπαταγινί με ανάποδο ψαλίδι πέτυχε ένα όμορφο τέρμα με ανάποδο ψαλίδι (1 – 0).
Στο 41’ μετά από εκτέλεση κόρνερ από τον Κρούθ και πάλι, ο Μπαταγκινί βρέθηκε για μια ακόμα φορά στο σωστό σημείο και αφού εκμεταλλεύτηκε το ότι η άμυνα του Ιάλυσου δεν μπόρεσε να διώξει τη μπάλα, με διπλή προσπάθεια την έστειλε στα δίχτυα για να κάνει το 2 – 0.
Στο 45’ ο Μπαταγκινί με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι χάνοντας μια ακόμα σημαντική ευκαιρία.
Στο 59’ ο Ντομίνγκεθ έκανε το σουτ από καλή θέση με τον Ανδρούτσο να αποκρούσει δύσκολα σε κόρνερ.
Στο 90’ μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Παγώνης από πολύ καλό σημείο δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα χάνοντας μια σημαντική ευκαιρία.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ανδριανός (Οικονόμου. Κακαφώνης) από την Αχαϊα.

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Αποστολίδης, Αλιατίδης, Βοσκόπουλος, Σ. Κυριακίδης (71’ Βοσνιάδης), Κάρδαρης, Μπιτσάκος, Ντομίνγκεθ, Ιορδανίδης (71΄Τσιμπούκας), Κρουθ, Μπαταγίνι (80’ Τσιώλης), Ροχάνο
ΙΑΛΥΣΟΣ: Ανδρούτσος, Γιώργου, Μακρυδημήτρης, Παγώνης, Πριόνας, Ρεκλείτης, Μπαρδής, Μαστραντωνάκης (76’ Ντιατά), Κούντικ (46’ Τάντικ), Χειρίτραντας (82’ Τασούλης), Κονέ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments