Αρχική Videos Κατέρρευσε και έφυγε από τη ζωή κατα τη διάρκεια του Αργεντινή –...

Κατέρρευσε και έφυγε από τη ζωή κατα τη διάρκεια του Αργεντινή – Ολλανδία!

0

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή κατά την διάρκεια του αγώνα του Παγκοσμίου κυπέλλου μεταξύ Αργεντινής και Ολλανδίας! Πρόκειται για τον πρώην ποδοσφαιριστή των ΗΠΑ Γκράντ Γουόλ ο οποίος βρίσκονταν στο Κατάρ έχοντας πλέον τον ρόλο του δημοσιογράφου. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο Γουόλ κατέρρευσε ξαφνικά κατά την διάρκεια της παράτασης του αγώνα. Οι εργαζόμενοι στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κινήθηκαν πολύ γρήγορα προκειμένου να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες. Ο άτυχος Γουόλ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί ήταν αδύνατο να κάνουν κάτι για να τον κρατήσουν στη ζωή. Η οργανωτική επιτροπή του Παγκοσμίου Κυπέλλου με ανακοίνωση της ανέφερε τα ακόλουθα:

«Έλαβε άμεση επείγουσα ιατρική περίθαλψη επί τόπου, η οποία συνεχίστηκε καθώς μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Hamad. Είμαστε σε επαφή με την Πρεσβεία των ΗΠΑ και τις αρμόδιες τοπικές αρχές για να διασφαλίσουμε ότι η διαδικασία επαναπατρισμού της σορού είναι σύμφωνη με τις επιθυμίες της οικογένειας».

Δεν έχει αναφερθεί ακόμα και επίσημα η αιτία του θανάτου του.
«Η πίστη του Γκραντ στη δύναμη του παιχνιδιού για την προώθηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ήταν, και θα παραμείνει, έμπνευση για όλους. Ο Γκραντ έκανε το ποδόσφαιρο έργο της ζωής του και είμαστε συντετριμμένοι που αυτός και η λαμπρή του γραφή δεν θα είναι πλέον μαζί μας», ανέφερε σε ανακοίνωση της η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία των ΗΠΑ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments