Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Κατέρρευσε στην επανάληψη

Κατέρρευσε στην επανάληψη

0
diagoras_lavrio1
Dodekanisos

Σημάδια βελτίωσης αλλά μόνο για ένα ημίχρονο έδειξε ο Διαγόρας, ο οποίος δε μπόρεσε να αποφύγει ακόμα μια βαριά ήττα. Αυτή τη φορά, οι «κυανέρυθροι» έχασαν από τον Ολυμπιακό Λαυρίου με 4 – 1 σε παιχνίδι που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου για την 7η αγωνιστική του Περιφερειακού πρωταθλήματος (9ος όμιλος). Αν και το ξεκίνημα των παικτών του Πέτρου Ρουτζιέρη ήταν καλό και μάλιστα προηγήθηκαν και στο σκορ, η συνέχεια ήταν εντελώς διαφορετική. Η ροδίτικη ομάδα, ουσιαστικά κατέρρευσε στο δεύτερο ημίχρονο διάστημα στο οποίο δέχθηκε και τα τέσσερα γκολ των αντιπάλων. Μετά από αυτή τη νέα ήττα, ο Διαγόρας έμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας χωρίς βαθμό. Πλέον δεν έχει και συγκάτοικο καθώς η Άνω Μερά μπόρεσε να πάρει τον πρώτη της βαθμό.
Τα γκολ
Στο 17’ ο Ιμεραλιλάϊ έκανε κάθετη πάσα στον Διακάκη και αυτός με πλασέ από κοντά έβαλε τον Διαγόρα μπροστά στο σκορ (1 – 0).
Στο 52’ ο Β. Γιαχάεβ μπήκε με ατομική προσπάθεια στην περιοχή και με πλασέ έκανε το σκορ 1 – 1.
Στο 61’ ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Τσιώλη έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ (1 – 2) και στο 73’ μετά από σέντρα του Φελετάκου, ο Τσιώλης με κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1 – 3.
Στο 80’ ο Φελετάκος γύρισε τη μπάλα από τα δεξιά και ο Πάλλης με προβολή διαμόρφωσε το τελικό 1 – 4.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Τύρελλης, Καραγιάννης (54’ λ.τ. Μπότσης), Παπαδημητρίου, Κενενούνης, Κιλασίν, Καρπούζης, Σκυλλαράκης (63’ Μπάρδης), Καραγεωργίου, Ιμεραλιλάϊ, Διακάκης, Φλεβάρης
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ: Αραχωβίτης, Θ. Βαφειάδης, Τσιώλης (82’ Τσοπανάκης), Στ. Βαφειάδης,Μπεργιάννης, Μούργος (67’ Πάλλης), Πούλος, Α. Γιαχάεβ, Β. Γιαχάεβ, Φελετάκος (82’ Κωστάκης), Αμπντέλ
diagoras_lavrio2

ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments