Αρχική Videos Κατέληξε ο 16χρονος Κώστας Φραγκούλης από τη Θεσσαλονίκη

Κατέληξε ο 16χρονος Κώστας Φραγκούλης από τη Θεσσαλονίκη

0
binary comment

Έφυγε από τη ζωή ο 16χρονος Κώστας Φραγκούλης από τη Θεσσαλονίκη ο οποίος νοσηλεύοταν σε κρίσιμη κατάσταση μετά από πυροβολισμό που δέχθηκε κατά την διάρκεια καταδίωξης. Όλες τις ημέρες πάλευε για την ζωή του και τελικά κατέληξε σήμερα το πρωί.


Το ιατρικό ανακοινωθέν από το «Ιπποκράτειο» αναφέρει τα ακόλουθα:
«Ο ασθενής Φ.Κ. ετών 16 προσκομίσθηκε στο ΤΕΠ του Γ.Ν.Θ. “ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ” στις 5/12/22 στις 2:02π.μ. με τη Μονάδα του ΕΚΑΒ, με τραύμα από πυροβόλο όπλο στην αριστερή ινιακή χώρα, σε κωματώδη κατάσταση. Υποβλήθηκε σε άμεση χειρουργική αντιμετώπιση. Οδηγήθηκε μετεγχειρητικά στη ΜΕΘ με μέγιστη μηχανική και φαρμακευτική υποστήριξη των ζωτικών του λειτουργιών με την υγεία του να βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. Σήμερα 13/12/22, παρά την προαναφερόμενη υποστήριξη και τις άοκνες προσπάθειες του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού της ΜΕΘ, ο ασθενής απεβίωσε στις 10:10 π.μ. Η Διοίκηση του Νοσοκομείου, το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του δεκαεξάχρονου».

Ο αστυνομικός που τραυμάτισε θανάσιμα τον 16χρονο βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό καθώς υπήρξε διαφωνία μεταξύ του εισαγγελέα και του ανακριτή. Ωστόσο την τελική απόφαση  θα λάβει το Δικαστικό Συμβούλιο με τις τελευταίες πάντως δημοσιογραφικές πληροφορίες να αναφέρουν πως ο εισαγγελέας θα εισηγηθεί την προσωρινή κράτηση του.
Σύμφωνα με την κατάθεση του αστυνομικού, έπεσαν δύο σφαίρες. Η πρώτη, όπως είπε ο 34χρονος ήταν προειδοποιητική, ψηλά στον αέρα και στη δεύτερη λόγω των αναταράξεων του οδοστρώματος, κουνήθηκε το όπλο, όπως είπε ο αστυνομικός και κατέληξε στο κεφάλι του ανηλίκου.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments