Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Καταιγιστικό το Δίκαιο

Καταιγιστικό το Δίκαιο

0
aod_doksa
Dodekanisos

Σαρωτικός στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΟ Δικαίου, πέτυχε τέσσερα γκολ και έκαμψε την αντίσταση της Δόξας Ψίνθου στο Ζηπάρι, σε παιχνίδι για την 4η  αγωνιστική της Α1.Ο γηπεδούχοι ξεκίνησαν υποτονικά τον αγώνα τους, ενώ χαρακτηριστικό του πρώτου μέρους ήταν οι λιγοστές φάσεις που σημειώθηκαν.
Στην επανάληψη ωστόσο, οι παίκτες του ΑΟ Δικαίου ήταν καταιγιστικοί και στο 53΄ το σκορ άνοιξε με το Μασάδο. Στη συνέχεια και στο 70΄ ο Μυλωνάς με μακρινό σουτ έκανε το 2-0 και δέκα λεπτά αργότερα (80΄) ο Γκουντελίτσας πάλι με σουτ έξω από την περιοχή ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Μασάδο στο 84΄ σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Κατσιδώνης με βοηθούς τους Φραγκιαδάκη και Αλαχιώτη.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Α.Ο Δικαίου: Λουτριώτης, Γκουντελίτσας, Πανόπουλος, Μποιλής Ζ, Μυλωνάς (71΄Πολίτης), Μουνούχος, Παπασεβαστός (71΄Σκαλέρης), Χατζηπαναγιώτης, Μασάδο, Φονσέκα, Κεφαλιανός
Δόξα Ψίνθου: Χρυσάνθης, Κωστομοίδης (16΄Καρίκης Γ.Σ), Σταμουλής, Τσίπας, Τσούλλος Γ.Θ, Αλιάι (73΄Τσούλλος Γ.Μ), Νικολός, Καρίκης Γ.Δ, Ορφανός, Μπατέστας, Φράγκος (67΄Βιτσέντζος)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments