Αρχική Videos Κατάσταση έκτακτης ανάγκης κήρυξε η Νέα Υόρκη για την ευλογιά των πιθήκων!

Κατάσταση έκτακτης ανάγκης κήρυξε η Νέα Υόρκη για την ευλογιά των πιθήκων!

0

Η κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Κάθι Χότσουλ κήρυξε την Παρασκευή κατάσταση έκτακτης ανάγκης εν μέσω της συνεχιζόμενης εξάπλωσης της ευλογιάς των πιθήκων, δεσμευόμενη να λάβει μέτρα.

«Κηρύσσω κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε εθνικό επίπεδο για να ενισχύσουμε τις συνεχιζόμενες προσπάθειές μας για την αντιμετώπιση της επιδημίας της ευλογιάς των πιθήκων», έγραψε στο Twitter. Η κυβερνήτης εξέδωσε επίσης εκτελεστικό διάταγμα, δηλώνοντας ότι η Νέα Υόρκη «βιώνει τώρα έναν από τους υψηλότερους ρυθμούς μετάδοσης» στη χώρα. «Περισσότερα από ένα στα τέσσερα κρούσματα ευλογιάς των πιθήκων σε αυτή τη χώρα βρίσκονται στη Νέα Υόρκη, η οποία επί του παρόντος έχει δυσανάλογη επίδραση στις ομάδες κινδύνου.

«Εργαζόμαστε όλο το εικοσιτετράωρο για να παρέχουμε περισσότερα εμβόλια, να επεκτείνουμε την ικανότητα δοκιμών και να εκπαιδεύσουμε τους Νεοϋορκέζους για το πώς να παραμείνουν ασφαλείς», είπε ο Χότσουλ. Η δήλωση έρχεται μετά από παρόμοια μέτρα που έλαβαν οι αρχές στο Σαν Φρανσίσκο, οι οποίες επίσης κήρυξαν κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments