Αρχική Επικαιρότητα Κατάρρευση και 2ου απεργού πείνας έξω από το Υπουργείο Υγείας!

Κατάρρευση και 2ου απεργού πείνας έξω από το Υπουργείο Υγείας!

0
Dodekanisos

Δυστυχώς, αυτό που φοβόμασταν έγινε! Και δεύτερος υγειονομικός απεργός πείνας κατέρρευσε έξω από το Υπουργείο Υγείας. Πρόκειται για τον Νίκο από τα Χανιά, τον Νίκο που την ημέρα της πανεργατικής συγκέντρωσης στην Πλατεία Κλαυθμώνος  με όση δύναμη του είχε απομείνει ανέβηκε στην εξέδρα και ύψωσε το πανό των απεργών.

Ο Νίκος κατέρρευσε γύρω στις 14:15 σήμερα. Τη στιγμή της κατάρρευσής του οι πέντε απεργοί  διάβαζαν με ενδιαφέρον το άρθρο που δημοσιεύτηκε στο «Thedefender»(https://childrenshealthdefense.org/defender/greek-healthcare-workers-launch-hunger-strike-no-vaccine-passport/).

Η αισιόδοξη νότα που πλημμύρισε τις καρδιές τους δεν ήταν αρκετή ,για να κρατήσει τον Νίκο όρθιο. Άλλωστε βρίσκονται ήδη στην 20η μέρα απεργίας πείνας και τα σώματά τους είναι αρκετά καταπονημένα.

Ο Νίκος ήδη έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Δεν υπάρχει ακόμα κάτι νεότερο. Όλη η Ελλάδα παρακολουθεί τις εξελίξεις με κομμένη την ανάσα. Ευχόμαστε ό,τι καλύτερο για τον Νίκο και κάνουμε έκκληση  για άλλη μια φορά στον Υπουργό Υγείας να αναθεωρήσει τη στάση του και να σταματήσει την κατάφωρη αδικία που γίνεται εις βάρος αυτών των ανθρώπων που μόνο καλό έχουν κάνει στο κοινωνικό σύνολο.

Η επιστροφή τους  στην εργασία τους είναι  επιτακτική ανάγκη. Ο ελληνικός λαός το απαιτεί. Γιατί η δική τους τιμωρία είναι ταυτόχρονα και τιμωρία του ελληνικού λαού που στερείται τις υπηρεσίες τους.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments