Αρχική Videos Καταργούν τις μάσκες γνωστές Ολλανδικές αεροπορικές εταιρείες

Καταργούν τις μάσκες γνωστές Ολλανδικές αεροπορικές εταιρείες

0

Ένας από τους πιο δημοφιλείς αερομεταφορείς μεταξύ Ευρώπης και Βόρειας Αμερικής, η KLM και μια σειρά από άλλες ολλανδικές αεροπορικές εταιρείες, η Transavia και η TUI Nederland έχουν ανακοινώσει ότι οι μάσκες δεν θα είναι πλέον υποχρεωτικές σε καμία από τις πτήσεις τους, καθώς η Ολλανδία σχεδιάζει να άρει όλους τους εναπομείναντες κανονισμούς Covid στις 23 Μαρτίου , 2022.

Σημειώνεται πάντως ότι οι επίσημες οδηγίες της Ολλανδικής κυβέρνησης, είναι διαφορετικές καθώς αν και ανακοίνωσε ότι θα καταργηθούν οι περισσότεροι κανόνες του κορωνοϊού μεταξύ αυτών και η χρήση μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, τα αεροπορικά ταξίδια έχουν παραλειφθεί. Στις 15 Μαρτίου, το Υπουργικό Συμβούλιο δικαιολόγησε την απόφασή του να συνεχίσει να επιβάλλει τη χρήση μάσκας στα αεροπλάνα, καθώς αυτό αποτελεί μέρος μιας «διεθνούς συμφωνίας».

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι αξιωματούχοι των αεροπορικών εταιρειών δεν ήταν ευχαριστημένοι, καθώς όχι μόνο η KLM, αλλά και οι Transavia, Corendon και TUI Nederland επαναστατούν και καταργούν τις μάσκες προσώπου για δικό τους λογαριασμό. Από τις 23 Μαρτίου, αυτές οι αεροπορικές εταιρείες δεν θα υποχρεώνουν τους πελάτες να καλύπτουν το πρόσωπό τους ενώ ταξιδεύουν.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments