Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Καταγγελλία κατά του Πανιωνίου Λέρου

Καταγγελλία κατά του Πανιωνίου Λέρου

1
panionios lerou
Dodekanisos

Ανακοίνωση – καταγγελλία κατά του ΑΘλητικού Ομίλου Καλαθοσφαίρισης Λέρου “Πανιώνιος”, εξέδωσαν τρεις μητέρες αθλητών του συλλόγου. Το πλήρες κείμενο αναφέρει τα εξής:
“Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με την απόφαση του Αθλητικού Ομίλου Καλαθοσφαίρισης Λέρου “Πανιώνιος” που έχει ως εξής:Αποφασίστηκε πριν από λίγες μέρες ο διαχωρισμός της παιδικής ομάδας των παιδιών που γεννήθηκαν το 2007, λόγω της αύξησης των συμμετοχών σε αυτή που έγινε φέτος. Η ομάδα που ξεκίνησε πριν 5 χρόνια με 15 παιδιά έφτασε σήμερα τα 28. Ο διαχωρισμός έγινε σύμφωνα με τις “ικανότητες” των παιδιών , εν μέσω αθλητικής χρονιάς, με αποτέλεσμα, 4 παιδιά από την παλιά ομάδα, να απομακρυνθούν από αυτή λόγω …..ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ και να υποβιβαστούν ! Η πρόταση έγινε από το σωματείο της ομοσπονδίας, τη οποία με την συγκατάθεση του προπονητή κύριου Ιωάννη Μωραΐτη και του Προέδρου κύριου Αντώνη Καπνουδάκη, ανακοινώθηκε στα 10χρονα παιδιά με εντελώς αντιπαιδαγωγικό και απαράδεκτο τρόπο. Χωρίς να ενημερωθούν πρώτα οι γονείς για την ακαταλληλότητα των παιδιών τους, οι αθλητές έλαβαν εγγράφως ανακοίνωση που τους έλεγε ότι υποβιβάζονται μετά από 5 χρόνια στην καινούργια ομάδα που ξεκινάει απ την αρχή. Τα εν λόγω παιδιά (2 εξ αυτών χαμηλού ύψους και δύο υπέρβαρα) παραμονές Χριστουγέννων, έγιναν δέκτες αντιαθλητικής ,αντιπαιδαγωγικής, και ρατσιστικής αντιμετώπισης που δε συνάδει με την φιλοσοφία της ομάδας και του αθλήματος, η οποία προάγει τα αθλητικά ιδεώδη!!! Καταγγέλλουμε την απόφαση του συλλόγου ως απαράδεκτη και αντιπαιδαγωγική ,ως απόφαση που προσβάλλει τα παιδιά μας. Δικαίωμα στην άθληση και στα κλιμάκια καλαθοσφαίρισης έχουν όλα τα 10χρονα παιδιά ανεξαρτήτως της σωματικής τους διάπλασης…..!!!
Αρχοντούλη Βασιλική, μητέρα Δημήτρη
Καρανικόλα Ευαγγελία, μητέρα Παναγιώτη
Ζαφειροπούλου Κατερίνα μητέρα Γιάννη”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Panagia tou Kastrou
Panagia tou Kastrou
7 years ago

Oi mamades panta vgazoun ta matia ton paidion tous mones tous , den ehoun kanei pote athlitismo kai xeroun ta panta gia auto !

Klassiko thema !

Grapsane se epistoli pou edosan sta paidia pos eiste akatallila kai pos ipovivazeste ?

borei i omada na mas deixei tin epistoli pou elavan ta paidia ?