Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Καταδικαστική ήττα…

Καταδικαστική ήττα…

0
asteras aris
Dodekanisos

Την …καταδίκη του υπέγραψε ουσιαστικά ο Αστέρας Μασσάρων ο οποίος ηττήθηκε στο γήπεδο του με 3 – 1 από τον Ηρακλή Μαριτσών και πλέον βρίσκεται με το ένα πόδι στη Β’ Κατηγορία. Το παιχνίδι ήταν πολύ μέτριο στο πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη είχε την ελαφρά υπεροχή ο Ηρακλής. Μετά το 0 – 1 ο Αστέρας ανέβασε στροφές και έφθασε κοντά στο γκολ με τον Λούππο ο οποίος όμως από θέση τετ α τετ πλάσαρε άστοχα. Μετά το 0 – 2 τα πάντα είχαν κριθεί.
Τα γκολ
Στο 62’ μετά από σέντρα που έγινε στην περιοχή, ο Χατζηκωνσταντής με κεφαλιά έκανε το 0 – 1. Στο 75’ ο Μπιλιάς με απευθείας εκτέλεση φάουλ πέτυχε το 0 – 2 και στο 80’ ο Πάττας σούταρε, ο Διάκουλας απόκρουσε αλλά ο επερχόμενος Χειμωνέτος δεν δυσκολεύτηκε από κοντά να κάνει το 0 – 3. Στο 81’ μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Διακοβασιλείου με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1 – 3.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Δημήτρης Πλακογιάννης (Φιλιππάκου, Καλκαβούρας)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣΤΕΡΑΣ: Διάκουλας, Παλογιάννης (70’ Σκούμπρος), Χατζημανώλης, Διακοβασιλείου, Κιλασίν, Λαγοπάτης, Λαουδίκος, Κατσουρός, (66’ Παπαδόπουλος Ι.), Κότκα, Μίρτσεβ, Λούππος (79’ Φωταράς)
ΗΡΑΚΛΗΣ: Καστανάκης, Φασάκης, Κ. Σαββάκης, Τσούφιος, Μπιλιάς, Καρίκης, Κούρος, Χειμωνέττος (84’ Α. Σαββάκης), Χατζηκωνσταντής (76’ Φελεσάκης), Παπακωνσταντής (90΄Πίσκαπας), Πάττας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments