Αρχική Αθλητικά νέα Καρυπίδης: Τακτοποιεί κατ’ εξαίρεση οφειλή στην μνήμη του Τσουμάνη

Καρυπίδης: Τακτοποιεί κατ’ εξαίρεση οφειλή στην μνήμη του Τσουμάνη

0
sportime.gr
Dodekanisos

Σε μία αξιέπαινη κίνηση προχωρά ο Θοδωρής Καρυπίδης, θέλοντας να αποδώσει φόρο τιμής (και) με αυτό τον τρόπο στη μνήμη του αδικοχαμένου Νίκου Τσουμάνη.

Η οικογένεια του Νίκου Τσουμάνη είχε στείλει επιστολή στην ΠΑΕ Άρης στην οποία αφού την ευχαρίστησε για την τελετή που πραγματοποιήθηκε πριν τον εντός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό και σημείωσε την αγάπη του εκλιπόντος για τον σύλλογο αναγνώρισε ότι:

«Παρότι εσείς προσωπικά ως νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΡΗΣ (Θόδωρος Καρυπίδης) προς τιμή σας δεν του χρωστάγατε ούτε ένα ευρώ, γνωρίζετε όμως ότι κι ο Νίκος είναι ένα από τα αδικημένα παιδιά της παλιάς διοικητικής κατάστασης της ΠΑΕ που έχασαν τα δεδουλευμενα τους. Εκείνη η στοιχειωμένη απόφαση της ΠΕΕΟΔ (607του 2014 ) δυστυχώς παρέμεινε μέχρι φέτος ΑΝΕΚΤΕΛΕΣΤΗ, παρότι αναγκασθήκατε με σειρά αποφάσεων, είτε του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, είτε του CAS, να πληρώσετε από την τσέπη σας τους συμπαίκτες του ΚΟΝΤΟΒΑ και ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΟ, όπως και τους SISTON,UMBIDES,PORTILLA κλπ.

Θεωρούμε οτι μπροστά στα τουλάχιστον 3.000.000€ που άδικα πληρώσατε για τα σπασμένα άλλων,το ποσό των 50.000€ που μαζί με τους τόκους ποτέ δεν πληρώθηκε στον Νίκο, ωχριά και τόσο για σας, όσο και για την ΠΑΕ. Σαν οικογένεια αποφασίσαμε για να αποκαταστήσουμε τουλάχιστον ηθικά το παιδί και τον αδελφό μας,να διεκδικήσουμε τα δεδουλευμένα του από όλες τις ομάδες που δεν του τα πλήρωσαν».

Αναλαμβάνει την κατ’ εξαίρεση οφειλή στην μνήμη του Τσουμάνη ο Καρυπίδης

Ο «ισχυρός άνδρας» της ΠΑΕ Άρης ανέλαβε την τακτοποίηση της οφειλής ύψους 31.000 ευρώ προς τον αδικοχαμένο ποδοσφαιριστή, ο οποίος προ λίγων εβδομάδων έφυγε εντελώς ξαφνικά από τη ζωή. Οφειλή που, ωστόσο, δεν αφορά στη νέα, αλλά την παλιά ΠΑΕ Άρης, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στη διευκρινιστική ανακοίνωση της «κιτρινόμαυρης» εταιρείας.

Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ Άρης ξεκαθάρισε ότι παρότι αυτή η οφειλή δεν έχει την παραμικρή σχέση με την τωρινή ΠΑΕ Άρης, ο Θόδωρος Καρυπίδης θα αναλάβει να τακτοποιήσει την οφειλή, στη μνήμη του Νίκου Τσουμάνη.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση

«Προς αποφυγή παρερμηνειών, η ΠΑΕ Άρης θέλει να ξεκαθαρίσει ότι η απαίτηση των 31.000 ευρώ από την οικογένεια του αδικοχαμένου, Νίκου Τσουμάνη, αφορά σε χρέος της παλιάς ΠΑΕ και καμία σχέση δεν έχει με την διοίκηση του Θόδωρου Καρυπίδη.

Αφορά απαίτηση του 2014 και αποτελεί οφειλή που άφησαν οι καταστροφείς του Άρη, Δημήτρης Ηλιάδης και Λάμπρος Σκόρδας.

Παρόλα αυτά, κατ’ εξαίρεση για τη μνήμη του αδικοχαμένου Νίκου, ο Θόδωρος Καρυπίδης θα αναλάβει να τακτοποιήσει την οφειλή».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments