Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Κάρπαθος: Ολοκληρώθηκε το τουρνουά των τζούνιορ

Κάρπαθος: Ολοκληρώθηκε το τουρνουά των τζούνιορ

0
karpathos mikroi
Dodekanisos

Με τη φιλική διάθεση, τα χαμόγελα και το ποδόσφαιρο στον υπερθετικό βαθμό, ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Καρπάθου το τουρνουά ποδοσφαίρου τζούνιορ που διοργανώνει ο Ποσειδώνας Καρπάθου.

Από τις 17.30 το γήπεδο της Μαραθάς, έσφυζε από ζωή με τους επίδοξους ποδοσφαιριστές να ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους εντός του αγωνιστικού χώρου και τους γονείς να καμαρώνουν με περηφάνια από τις εξέδρες. Στο τουρνουά δήλωσαν συμμετοχή τέσσερις ομάδες αρχικά, ο ΓΑΣ Μενετών, η Όλυμπος, ο Άρης Όθους και τα Πηγάδια, ενώ οι νεαροί ποδοσφαιριστές που δεν είχαν ομάδα, εντάχθηκαν όπως είχε αποφασιστεί από πριν στις τέσσερις παραπάνω ομάδες, αφού για εμάς το ποδόσφαιρο είναι γιορτή και δεν υπάρχουν διαμάχες ανάμεσα σε χωρία.

Στους αγώνες κατάταξης τα αποτελέσματα ήταν ως εξής:

Πηγάδια – Μενετές 0-1

Όθος – Όλυμπος 1-2

Μενετές – Όλυμπος 0-5

Πηγάδια – Όθος 1-4

Όθος – Μενετές 2-1

Πηγάδια – Όλυμπος 2-2

Από τους παραπάνω αγώνες προκύπτει η βαθμολογία:

Όλυμπος 7

Όθος 4

Μενετές 3

Πηγάδια 1

Ως εκ τούτου η Όλυμπος που κατέκτησε της πρώτη θέση στην κατάταξη θα αντιμετωπίσει το Όθος στον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί στις 16 Αυγούστου στο Δημοτικό Στάδιο, ενώ λίγο νωρίτερα, Μενετές και Πηγάδια θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για την τρίτη θέση. Σε όλες τις ομάδες και τα παιδιά που συμμετέχουν θα δοθούν την ημέρα των τελικών κύπελλα και αναμνηστικά μετάλλια.

Επιπλέον ο Α.Σ. Καρπάθου «Ποσειδών» θέλει να ευχαριστήσει τους υπεύθυνους για τουρνουά κυρίους Γιάννη Καραμηνά και Γιώργο Μπέρτο καθώς και τον γιατρό των αγώνων Μιχάλη Λυτό που προσέφερε τις υπηρεσίες του. Ραντεβού στο γήπεδο, πάλι σαν μια παρέα, στις 16 Αυγούστου.

πηγή: http://askposidon.blogspot.gr/

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments