Αρχική Videos Καρίμ Μπενζεμά: Ακροβατώντας ανάμεσα σε «θρύλους» της Ρεάλ

Καρίμ Μπενζεμά: Ακροβατώντας ανάμεσα σε «θρύλους» της Ρεάλ

0
Dodekanisos

Ο Καρίμ Μπενζεμά συνεχίζει να σκοράρει ακατάπαυστα και ηγείται της Ρεάλ Μαδρίτης σε πρωτάθλημα και Champions League. Όπως και της Εθνικής Γαλλίας στην οποία επέστρεψε μετά από πολλά χρόνια και μαζί της κατέκτησε το UEFA Nations League. 

«Ο Καρίμ βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση της καριέρας του. Είμαστε τυχεροί γιατί στην Εθνική ομάδα κάνει ό,τι ακριβώς και στη Ρεάλ μετά την αποχώρηση του Ρονάλντο. Με λίγα λόγια έχει βγει μπροστά κι έχει αναδειχθεί σε ηγέτης. Πλέον έχει ωριμάσει. Έχει γίνει πάρα πολύ επιδραστικός στο παιχνίδι των ομάδων του. Αυτό συμβαίνει και με τη Ρεάλ και με την Εθνική. Αγωνίζεται πιο απελευθερωμένα παρότι γνωρίζει πως οι απαιτήσεις έχουν αυξηθεί». 

Οι παραπάνω δηλώσεις ήρθαν δια στόματος του Ντιντιέ Ντεσάν. Ο οποίος εξήγησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την περίοδο νιότης που διανύει ο Γάλλος επιθετικός. Μάλιστα οι δηλώσεις αυτές μπορούν να ερμηνευτούν και ως απάντηση στην επιλογή του Γάλλου τεχνικού, να επαναφέρει στους «τρικολόρ» τον Μπενζεμά. 

Αμφιλεγόμενη προσωπικότητα αλλά και μηχανή των γκολ

Στην χθεσινοβραδινή αναμέτρηση για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League, η Ρεάλ είχε πάρει το… μάθημά της. Την περασμένη σεζόν, η Σαχτάρ είχε επικρατήσει εντός κι εκτός έδρας της «βασίλισσας» (3-2 στη Μαδρίτη και 2-0 στο Κίεβο). Ωστόσο φέτος δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης και επιβλήθηκε εύκολα με 5-0 στο «Olimpiyskiy».

Ο Καρίμ Μπενζεμά έχει ακούσει πολλά. Τόσο για τον τρόπο που αγωνίζεται όσο και για την ζωή του. Από το 2009 που αγωνίζεται στην Ρεάλ, το όνομά του είχε μπλεχτεί σε πολλά σκάνδαλα. Από πορνεία, διακίνηση ναρκωτικών και κακή συμπεριφορά οδήγησης με αποκορύφωμα τον εκβιασμό στον Ματιέ Βαλμπουενά (νυν παίκτη του Ολυμπιακού). Η τελευταία υπόθεση είναι και πάλι στο προσκήνιο (είχε συμβεί το 2015), καθώς σήμερα διεξήχθη η εκδίκαση της για το περίφημο sextape

Πιστός «στρατιώτης»

Ο Μπενζεμά όμως απαντάει στους επικριτές τους κάνοντας αυτό που ξέρει καλύτερα. «Πληγώνει» τα αντίπαλα δίχτυα. Ο Καρίμ Μπενζεμά, λοιπόν, πέτυχε στις καθυστερήσεις το τελευταίο γκολ των «μερένχες» κόντρα στην Σαχτάρ. Ουσιαστικά έφτασε τα 290 γκολ με τη φανέλα της «βασίλισσας». Γεγονός που τον ανέβασε τέταρτη θέση των σκόρερ στην ιστορία της Ρεάλ. Πλέον ο 33χρονος επιθετικός κυνηγά τον Αλφρέντο Ντι Στέφανο που βρίσκεται στην τρίτη θέση (307). Ενώ την πρώτη δυάδα συμπληρώνουν οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Ραούλ με 450 και 323 γκολ αντίστοιχα.

Το Δεκέμβριο ο Γάλλος επιθετικός θα συμπληρώσει 34 χρόνια ζωής. Παρ’ όλα αυτά δείχνει να βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση της καριέρας του. Παραμένει πιστός «στρατιώτης» τόσο για την Γαλλία -παρόλο που έχει κατακριθεί επειδή η χώρα καταγωγής του είναι η Αλγερία- όσο και για την αγαπημένη του Ρεάλ. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments