Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Καρίκης, Παπακωσταντής, έτσι απλά…

Καρίκης, Παπακωσταντής, έτσι απλά…

0
fasi1
Dodekanisos
Με ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και ένα στο δεύτερο, ο Ηρακλής Μαριτσών καθάρισε το παιχνίδι  απέναντι στον Ηρακλή Λ.και έφυγε με τους τρεις βαθμούς της νίκης από τη Μαλώνα.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο  με τη φόρα της έδρας και κοίταξαν στα μάτια τους Μαριτσενούς που ήθελαν πάση θυσία να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα ενεργοποιώντας το δυνατό τους όπλο το πείσμα. Μετά από ένα ισορροπημένο 35λεπτο το πείσμα τους κατάφερε να “σκοτώσει”  το φάντασμα της ισοπαλίας,παραβιάζοντας την εστία των αντιπάλων στο 39′ με τον Καρίκη που τους έδωσε και το προβάδισμα στο σκορ 0-1. Στην επανάληψη οι Λαρδιακοί κυριευμένοι από το άγχος και την αγωνία διάχυτη στα μάτια τους , έδειχναν να μένουν από δυνάμεις και μετά το 0-2  “‘εχάσαν” τελείως τη μπάλα. Μέσα στην  όλη σύγχυση έκαναν πολλά λάθη τα οποία προσπάθησε να διορθώσει ο προπονητής τους  Διαγόρας Μουστάκας ανακατεύοντας την τράπουλα, όμως ήταν αδύνατο να διαπεραστεί η εστία των φιλοξενουμένων με την μπάλα να φτάνει ως εκεί αλλά να μη θέλει με τίποτα να μπει. Να αναφέρουμε ότι στο 89’ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Τσούφιος επειδή ανέτρεψε τον Ευαγγελίδη Σ. ελάχιστα έξω από την περιοχή ενώ βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ.

Φάσεις/γκολ
10′ Από πάσα του Νηκηταρά ,ο  Χαρίτος Β.  έφυγε με φόρα προς την αντίπαλη εστία, προσπάθησε να αποφύγει όσους αμυντικούς μπήκαν στο δρόμο του , αλλά ανατράπηκε από τον Χειμωνέττο λίγο έξω από την περιοχή και ο διαιτητής σφύριξε την παράβαση. Το φάουλ εκτέλεσε ο Χαρίτος Β. αλλά δε βρήκε τα δίχτυα του Κοσμά ο οποίος απόκρουσε σωτήρια.
12′ Αφού η μπάλα άλλαξε πολλά πόδια, κατέληξε στον Χειμωνέττο που έκανε το διαγώνιο σουτ, αλλά δε μπόρεσε να νικήσει τον Καλανρδή που μπλόκαρε εύστοχα.
15′ Μετά από κάθετη μπαλιά του Χαρίτου Β. , ο Χαρίτος Μ. από πλάγια θέση έκανε το σουτ και η μπάλα αφού πέρασε μπροστά από τα μάτια του Κοσμά έφυγε άουτ.
16′ Ξυστά από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Κοσμά πέρασε το σκαστό σουτ του Χειμωνέττου  μέσα από την περιοχή.|
20′ Μετά από σέντρα από δεξιά, ο Χαρίτος Μ. με κεφαλιά προσπάθησε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, όμως αυτή δεν του έκανε τη χάρη και αφού πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι βγήκε άουτ.
37′ Στην αγκαλιά του τερματοφύλακα κατέληξε η κεφαλιά του Χειμωνέττου από σέντρα του Παπακωσταντή από δεξιά.
39′ Το 0-1 έγινε με σουτ του Κρίκη , μετά από πάσα του Μπιλιά.
44′ Με αστάθεια απέκρουσε ο Καλανδρής το ψύχραιμο πλασέ του Παπακωσταντή και στη συνέχεια έδιωξαν οι αμυντικοί.
51′ Από φάουλ που κέρδισε ο Χειμωνέττος και εκτέλεσε ο Παπακωσταντής έγινε το 0-2.
59′ Από την κεφαλιά του Παπακωσταντή στην καρδιά της άμυνας, ευνοήθηκε ο  Χατζημιχαήλ που έκανε το σουτ που απέκρουσε ανέλπιστα ο Κοσμάς.
90′ Ο Τσούφιος ανέτρεψε τον Ευαγγελίδη Σ. σε προφανή θέση για γκολ λίγο έξω από την περιοχή με αποτέλεσμα ο πρώτος να δει την απευθείας κόκκινη. Το φάουλ εκτελέστηκε από τον Χαρίτος Β. και ο πολύ καλός Κοσμάς διαφύλαξε τα καρέ του απομακρύνοντας τη μπάλα με γροθιές.

Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Χαρίτος Β., Ταγκάεφ, Καφάλας, ενώ από τους φιλοξενούμενους οι Χειμωνέττος, Καρίκης, Κοσμάς, Βασιλώτος , Παπακωσταντής.

Μέτρια η διαιτησία Μίαρη και του Β΄βοηθού Χαρισμανίδη, Καλός ο Α΄βοηθός Γιακουμάκης Σταμ.

Ηρακλής Λ.: Καλανδρής, Χατζημιχαήλ(66′ Ευαγγελίδης Γ.), Ντόστι, Χαρικιόπουλος, Καφάλας, Αμίρ(46′ Σάββενας), Χαρίτος Μ.( 51′ Ευαγγελίδης Γ.), Ταγκάεφ, Χαρίτος Β., Νικηταράς, Διακοβασιλείου.

Ηρακλής Μ.: Κοσμάς, Λορέντζο, Παπακωσταντής, Καρακώστας, Τσούφιος, Μακρής(62′ Μαυρής), Βασιλώτος, Κρομμύδας, Χειμωνέττος(91′ Κυρκόπουλος), Μπιλιάς, Καρίκης(74′ Ραφτόπουλος).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments