Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Καρίκης: “Μεγάλο βάρος στον ερασιτεχνικό αθλητισμό”

Καρίκης: “Μεγάλο βάρος στον ερασιτεχνικό αθλητισμό”

0
Dodekanisos

Ιδιαίτερο βάρος στο κομμάτι του ερασιτεχνικού αθλητισμού θα δώσει ο υποψήφιος Δήμαρχος Ρόδου Στράτος Καρίκης από την επόμενη κιόλας ημέρα των εκλογών. Ο ίδιος έχει κάνει μια μελέτη χαρτογραφώντας τις ανάγκες της περιοχής και είναι αποφασισμένος να βάλει τον αθλητισμό σε νέες βάσεις δίνοντας παράλληλα και τα κίνητρα στη νεολαία να ασχοληθεί ακόμα περισσότερο, κάτι που είναι βέβαια και ο μεγάλος στόχος.

Σε δηλώσεις του σχετικές με το θέμα τόνισε:
“Το σχέδιο μας προβλέπει να κινηθούμε σε δυο άξονες. Ο πρώτος έχει να κάνει με τα ίδια τα σωματεία. Είμαστε πανέτοιμοι για να κοιτάξουμε και να ασχοληθούμε πολύ σοβαρά με την ενίσχυση τους. Οι παράγοντες των ερασιτεχνικών συλλόγων είναι ουσιαστικά οι μεγάλοι αιμοδότες του αθλητισμού στη χώρα μας, αφιερώνοντας και χρήματα αλλά και χρόνο από την προσωπική τους ζωή. Θέλουμε να ενισχύσουμε την προσπάθεια που κάνουν που είναι ιδιαιτέρως σημαντική και για τον λόγο αυτό θα τους βοηθήσουμε να πάρουν …ανάσες. Από εκεί και πέρα, μας ενδιαφέρουν και οι αθλητικές υποδομές. Κάνοντας μια βόλτα σε όλο το νησί θα διαπιστώσει κανείς ότι ναι μεν τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει προσπάθειες ωστόσο η εικόνα των αθλητικών εγκαταστάσεων δεν είναι αυτή που θα έπρεπε να είναι για ένα νησί όπως είναι η Ρόδος. Πρέπει να κάνουμε σημαντικές παρεμβάσεις με τη συνεργασία και άλλων φορέων. Η παράταξη μας έχει τις λύσεις και γνωρίζει το σχέδιο που θα πρέπει να ακολουθηθεί για το πως θα πρέπει να προχωρήσουν άμεσα οι σχετικές διαδικασίες και πάνω σε αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούμε. Ο αθλητισμός άλλωστε που είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας μας είναι μια από τις βασικές προτεραιότητες μας. Έφθασε η ώρα να τον δούμε από την οπτική γωνία που του αρμόζει».

Ο κ. Καρίκης το αμέσως επόμενο διάστημα έχει προγραμματίσει επισκέψεις σε αρκετούς αθλητικούς χώρους της περιοχής μας, ενώ παράλληλα θα έχει την ευκαιρία να συζητήσει με τους παράγοντες και τους φορείς ακούγοντας προσεκτικά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments