Αρχική Videos “Καρφιά” Ζαχάροβα προς τις ΗΠΑ, δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω

“Καρφιά” Ζαχάροβα προς τις ΗΠΑ, δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω

0

Τη δική της απάντηση στην δήλωση που έκανε η γραμματέας τύπου του Λευκού Οίκου Καρίν Ζαν Πιέρ για την πρόθεση των ΗΠΑ να εκδιώξουν τη Ρωσία από τη μόνιμη ένταξη στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, έδωσε η εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα. Με ανάρτηση της στο κανάλι της στο Telegram έγραψε τα ακόλουθα:

«Αν υπήρχε τρόπος για τις ΗΠΑ να καταστρέψουν τη Ρωσία, να δημεύσουν όλο το πετρέλαιο, το φυσικό αέριο, άλλους φυσικούς πόρους και όλα γενικά, θα άρχιζαν αμέσως να το κάνουν. Αν υπήρχε τρόπος να κυριαρχήσουν στο σύμπαν, θα πήγαιναν και σε αυτό. Τέτοιος τρόπος, δόξα τω Θεώ, απλά δεν υπάρχει. Διαφορετικά, θα προχωρούσαν αμέσως σε όλα αυτά», τόνισε η Ζαχάροβα.

Νωρίτερα, ο πολιτικός επιστήμονας Κονσταντίν Καλάτσεφ δήλωσε ότι ο αποκλεισμός της Ρωσίας από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ είναι αδύνατος, αφού δεν υπάρχει τέτοιος μηχανισμός. Σημείωσε ότι υπάρχουν πολλές συζητήσεις για τη μεταρρύθμιση του Συμβουλίου Ασφαλείας, αλλά τα πράγματα δεν ξεπερνούν αυτές. Πριν από αυτό, οι Αμερικανοί βουλευτές Steve Cohen και John Wilson κάλεσαν τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν να επιδιώξει την αποβολή της Ρωσίας από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ. Οι βουλευτές υπέβαλαν μάλιστα και σχετικό ψήφισμα προς εξέταση.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments