Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Καρφιά στην άμμο

Καρφιά στην άμμο

0
beach_paralia_tsampikas
Dodekanisos
Ο Ροδιακός Σύλλογος Φίλων Πετοσφαίρισης ‘Τελχινίς’ σε συνεργασία με τον Τομέα Νεολαίας του Δήμου Ροδίων διοργάνωσε το τριήμερο 5-7 Αυγούστου στο πλαίσιο του 1st Sun Moon Camp στην παραλία της Τσαμπίκας το 1ο Ροδιακό Φεστιβάλ Μπιτς Βόλεϊ που περιελάμβανε αγώνες μπιτς βόλεϊ σε διάφορες κατηγορίες και είχε την έγκριση της Ελληνικής Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ.).
Το επίπεδο των αγώνων ήταν κατά γενική ομολογία υψηλό και στις 5 κατηγορίες που πραγματοποιήθηκαν,  70 περίπου αθλητές και αθλήτριες, σε 37 ζευγάρια (ομάδες), αγωνίσθηκαν σε 75 αγώνες!
Συνοπτικά οι νικητές σε κάθε κατηγορία είναι:
Στη κατηγορία των κορασίδων (Κ17) οι αδελφές Ελισάβετ και Νικολέτα Αμορανίτη νίκησαν στον τελικό με 2-1 σετ τις Χρυσάνθη Μαθιουδάκη και Κωνσταντίνα Φουντουραδάκη. Στην 3η θέση ήταν οι Νένα Κουκουγκέλη / Χριστίνα Μάκρα και Στεφανία Αδαμάκη / Αλεξάνδρα Πατσά.
Στους Πάιδες (Κ17), ο Σταύρος Ρουσέττος και ο Γιάννης Δικαστόπούλος πήραν την 1η θέση νικώντας στον τελικό με 2-1 σετ τους Μπάμπη Παϊζάνη και Κώστα Χειμωνέττο. Την 3η θέση πήραν ο Γιώργος Χατζηγεωργίου με τον Γιώργο Δεληγιώργη.
Στο τουρνουά για Μεικτές ομάδες πήραν μέρος 18 ζευγάρια. Την 1η θέση πήραν η Ειρήνη Σφυρίου και ο Ιωάννης Τσακογιάννης  οι οποίοι στον τελικό νίκησαν με 2-1 σετ την Φαίη Μίχου και τον Ντάνιελ Γκένοφ. Την 3η θέση κατέλαβαν η Κατερίνα Χειμωνέττου με το Αλέξανδρο Ρούσσο και η Ελισάβετ Αμορανίτη με τον Μιαούλη Χειμενέττο.
Στις γυναίκες, που συμμετείχαν 9 ομάδες, νικήτριες του τελικού με 2-0 σετ ήταν η Φαίη Μίχου με την Ειρήνη Σφυρίου. Τη 2η θέση κατέκτησαν οι Μαρία Βομβύλα / Κατερίνα Χειμωνέττου ενώ 3ες κατατάχτηκαν οι Ελισάβετ Αμορανίτη / Νένα Κουκουγκέλη και Αγγελική Παϊζάνη / Μαρίνα Τζανουδάκη.
Στο τουρνουά των ανδρών (13 ομάδες) ο Νίκος Μακρής με συμπαίκτη τον Λευτέρη Ριζούλη νίκησαν στον τελικό με 2-0 σετ τους Μάνο Τάκκο / Μιαούλη Χειμωνέττο ενώ την 3η θέση πήραν τα ζευγάρια των Κυριάκου Μαυράκη / Βασίλη Μπαρδή και Αλέξανδρου Ρούσσου / Ντάνιελ Γκένοφ.
Τις απονομές των κυπέλλων στους νικητές έκαναν, ο Δήμαρχος Ροδίων κ. Στάθης Κουσουρνάς, ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα νεολαίας Δημοτικός Σύμβουλος  κ. Τάκης Λύμουρας, ο καθηγητής του Αθλητικού Ινστιτούτου της Κολονίας κ. Αθανάσιος Παπαγεωγίου, η έφορος της τμήματος βόλεϊ του Διαγόρα κα Τασία Καρπαθάκη, ο διαιτητής Σάκης Κυπριώτης και από το ΡΣΦΠ Τελχινίς ο Γιάννης Λάλουσης και ο Μιχάλης Τσιμισίρης.
Ο ΡΣΦΠ Τελχινίς ευχαριστεί για την πολύτιμη συμβολή τους στην πραγματοποίηση της διοργάνωσης
·    τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο για θέματα νεολαίας του Δήμου Ροδίων, κ. Τάκη Λύμουρα και την Κατερίνα Παυλίδη  (γραμματεία 1st Sun Moon Camp)
·    το συντονιστή του 1st Sun Moon Camp Μιχάλη Παρασκευά και τους συνεργάτες του
·    το τμήμα Ρόδου του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (υγειονομική κάλυψη)
·    το διαιτητή μπιτς βόλεϊ Σάκη Κυπριώτη
·    τον Παντελής Σαλονικιός και από τον Ιππικό Όμιλο Ιαλυσό
·    την εταιρία «X SOLUTION – Σ. ΚΑΣΙΩΤΗΣ & Β. ΜΠΑΡΔΗΣ ΟΕ» (μηχανοργάνωση)
·    τον Οργανισμό Island Games του Δήμου Ροδίων και τον Τάκη Μιχαηλίδη για τη βοήθεια στην οργάνωση του τουρνουά αλλά και για την παραχώρηση υλικών απαραίτητων για τα γήπεδα της διοργάνωσης και
·    τους μεγάλους πρωταγωνιστές του τουρνουά, τους αθλητές και τις αθλήτριες που πήραν μέρος στους αγώνες.
1η θέση:   Σφυρίου / Τσακογιάννης
2η θέση:   Μίχου / Γκένοφ
3η θέση:   Αμορανίτη Ε. / Χειμωνέττος Μ Χειμωνέττου /Ρούσσος
5η θέση:   Γιώτη / Μακρής
Βομβύλα / Τάκκος
7η θέση:   Τζανουδάκη / Λάλουσης
Δαουτοπούλου /  Μπαρδής
9η θ          Παϊζάνη / Φλεβάρης
9              Κουκουγκέλη / Χειμωνέττος Κ.
9              Μαθιουδάκη Χρ. / Μαθιουδάκης
9              Φουντουραδάκη / Τσιμισίρης
13            Ουζουνίδου / Κώνστας
13            Κασταμούλα / Γιώτης
13            Κουλά / Κελεπούρης
13            Δακανάλη / Μεϊτανής
17            Δέμελου / Πατσάης
17            Αμορανίτη N. / Θεουλάκης
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments