Αρχική Videos “Καρφιά” Πούτιν στη Δύση, “γίνονται θεμελιώδεις αλλαγές στον κόσμο!”

“Καρφιά” Πούτιν στη Δύση, “γίνονται θεμελιώδεις αλλαγές στον κόσμο!”

0

“Οι αλλαγές που συμβαίνουν τώρα είναι θεμελιώδεις και μη αναστρέψιμες”, είπε ο Βλαντιμίρ Πούτιν κατά την διάρκεια ομιλίας του στο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ στην Αγία Πετρούπολη “Όσοι πιστεύουν ότι τα πράγματα θα επανέλθουν όπως ήταν πριν από το ξέσπασμα της σύγκρουσης στην Ουκρανία κάνουν λάθος, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν”. Οι αλλαγές που διέρχεται αυτή τη στιγμή ο κόσμος είναι θεμελιώδεις, ριζικές και μη αναστρέψιμες, πρόσθεσε.

“Ωστόσο, οι άρχουσες ελίτ ορισμένων δυτικών χωρών αρνούνται να παρατηρήσουν αυτή την προφανή αλλαγή και αποφασίζουν να κολλήσουν στις σκιές του παρελθόντος. Για παράδειγμα, πιστεύουν ότι η κυριαρχία της Δύσης στην παγκόσμια πολιτική και οικονομία είναι μια μόνιμη, αιώνια αξία», είπε ο Πούτιν. Όμως «τίποτα δεν είναι αιώνιο», υπενθύμισε σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Ο ίδιος τόνισε και τα εξής:
“Από τότε που κήρυξαν τη νίκη στον Ψυχρό Πόλεμο στις αρχές της δεκαετίας του 1990, οι Ηνωμένες Πολιτείες «ανακηρύχθηκαν εκπρόσωπος του Θεού στη Γη, οι οποίες δεν έχουν υποχρεώσεις, παρά μόνο συμφέροντα, και αυτά τα συμφέροντα κηρύσσονται ιερά», είπε ο πρόεδρος”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments