Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Καραμπετάκης: “Κρατάμε το καλό πρώτο 40λεπτο”

Καραμπετάκης: “Κρατάμε το καλό πρώτο 40λεπτο”

0
Dodekanisos

Η εμφάνιση της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Καλαμάτα είναι αυτό που κρατάνε στον Ιάλυσο. Μπορεί η ομάδα να ηττήθηκε με 2 – 0 όμως όπως είπε στην «Αθλητική Ροδιακή» και ο καινούργιος προπονητής Νίκος Καραμπετάκης, «στο πρώτο ημίχρονο κάναμε μια καλή εμφάνιση έχοντας και μια πολύ καλή τακτική προσέγγιση». Ο κ. Καραμπετάκης πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
«Ξέραμε ότι ο αντίπαλος θα μπει με στόχο να πρεσάρει, επιλέξαμε να παίξουμε αμυντικά και να βγούμε μπροστά με αντεπιθέσεις, όπως και έγινε. Τα τακτικό μας πλάνο πήγε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο. Δημιουργήσαμε πολλά ευκαιρίες αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Στην επανάληψη, δυστυχώς στην πρώτη φάση του αντιπάλου δεχθήκαμε γκολ και αυτό ήταν κάτι που μας επηρέασε πάρα πολύ. Έχοντας και την κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια, η αντίδραση μας δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Προσπαθήσαμε πολύ στη συνέχεια να γίνουμε πιο επιθετικοί αλλά δεν μπορέσαμε να τα καταφέρουμε. Θέλω όμως να ευχαριστήσω τους παίκτες για την πολύ καλή λειτουργία που είχανε στο λίγο χρονικό διάστημα που είμαστε μαζί. Βγάλανε μέσα στο γήπεδο πολύ διάθεση και αυτό είναι το ευχάριστο. Κρατάμε το καλό πρώτο 40λεπτο του αγώνα και θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε στη συνέχεια».
Ο κ. Καραμπετάκης αναφέρθηκε και στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ιάλυσου:
«Έρχομαι στη θέση ενός πολύ αξιόλογου συναδέλφου ο οποίος έκανε καταπληκτική δουλειά με πολύ καλά αποτελέσματα. Είναι επίσης πολύ σημαντικό το ότι η ομάδα προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Βρήκα μια πολύ καλά δουλεμένη ομάδα».

πηγή: Εφημερίδα “Ροδιακή”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments