Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Καραμάνης και Κάπρος στον Υπουργό Αθλητισμού

Καραμάνης και Κάπρος στον Υπουργό Αθλητισμού

14
kapros dimitris
Dodekanisos

Σε καλό δρόμο δείχνει να βρίσκεται η διοίκηση της Ομοσπονδίας Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ελλάδας καθώς διευρύνει τους ορίζοντες συνεργασίας της με τους φορείς του αθλητισμού.Μετά την εκλογή του νέου Δ.Σ.ο πρόεδρος Ηλίας Καραμάνης σε στενή συνεργασία με τον Α΄ αντιπρόεδρο Δημήτρη Κάπρο έβαλαν στον προγραμματισμός τους συναντήσεις με τον πρόεδρο της Ε.Π.Ο Γιώργο Σαρρή και τον υπουργό αθλητισμού Πάνο Παναγιωτόπουλο αλλά και τον υφυπουργό Γιάννη Ανδριανό.Από την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια απάντηση στην ΟΔΠΕ που να προσδιορίζει την ημερομηνία συνάντησης των δύο πλευρών. Ωστόσο,σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, την Πέμπτη 25 Ιουλίου ο κ.Καραμάνης θα συναντηθεί με την Γ.Γ.Α Κυριακή Γιαννακίδου προκειμένου να ορισθεί ημέρα συνάντησης με τον υφυπουργό και τον υπουργό αντίστοιχα. Πιστεύουμε πως ο δικός μας άνθρωπος και συμπατριώτης μας Δημήτρης Κάπρος θα μπορέσει να εξασφαλίσει χρόνο από την εργασία του και να είναι παρών στις συνατνήσεις της ΟΔΠΕ με την ηγεσία του υπουργείου αθλητισμού και εκτός από τα θέματα της διαιτησίας να θέσει υπόψη του υπουργού και του υφυπουργού τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σωματεία του ποδοσφαίρου και των υπόλοιπων αθλημάτων.Είνα μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να τεθούν στο τραπέζι των αρμοδίων ολα τα θέματα και αργότερα ελπίζουμε και στην Ε.Π.Ο. Ο Δημήτρης Κάπρος μπορεί να παίξει τον ρόλο του Δωδεκανήσιου <<πρεσβευτή>> προς τους αρμόδιους του αθλητισμού καθώς και γνώσεις διαθέτει αλλά και κύρος.

Ηλίας Λοίζος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
makis
makis
10 years ago

καλό μεσημέρι κ Δραγατη καλύτερα είναι όταν έχει το αποτέλεσμα ο κ Κάπρος, και όχι εκ προτέρων (μάλλον θέλει να είναι στη δημοσιότητα) βγάζει ανούσιες ανακοινώσεις. κ Κάπρο παρακαλώ πολύ να σταματήσετε τις κούφιες ανακοινώσεις.

Λοϊζος Ηλίας
Λοϊζος Ηλίας
10 years ago

Aγαπητέ φίλε ανώνυμε Μακιιιιιςςςςςςςςςς.
Πρωτα κανεις ενα λαθος,το δημοσίευμα το εγραψα εγω Λοϊζος Ηλίας,οποτε καώς απευθύνεσαι στον κ.Δραγάτη.
Δεύτερον ο Δημήτρης Κάπρος τα δείγματα γραφής και τα αποτελέσματα του τα έχει δώσει και καταθέσει στον χώρο του αθλητισμού και όχι μόνο προ πολλού.Και τρίτον εσένα προσωπικά ως ροδίτη δεν σε ικανοποιεί το γεγονός οτι ο κ.Κάπρος ως Ά αντιπρόεδρος της ΟΔΠΕ θα συναντηθεί με τους ανθρώπους του αθλητισμού????Και για πες μου τι αποτελέσματα περιμένεις δηλαδή εσυ???Ξαφνικά θα τον κάνουμε μάγο???Τόσα χρόνια οι υπόλοιποι συμπατριώτες μας μαγοι τι έκαναν???Απλα μου αρέσει πολύ η διακιοσύνη αγαπητε φίλε ανώνυμε Μακιιιιιιςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΙΔΙΚΟΣ
ΕΙΔΙΚΟΣ
10 years ago

kala re loizo kai makis giati asxoliste me tin odpe afou den uparxei ola ta upoloipa einai gia katanalosi kai foumara

Λοϊζος Ηλίας
Λοϊζος Ηλίας
10 years ago

γεια σου φιλε ανώνυμε ειδικέ!!!!!!Η ΟΔΠΕ υπάρχει μέχρι στιγμής και υφίσταται ως θεσμικό όργανο.Όταν και επισήμως καταργηθεί τοτε κι εγω δεν θα ασχολούμαι.Αν δεν διάβασερς καλά σε λίγες μέρες το προεδρείο της ΟΔΠΕ θα συναντηθεί με τους αρμόδιους υπουργό και υφυπουργό του αθλητισμού η με εναν από τους δυό!!!!Επίσης εκκρεμεί και συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ.Μια και είσαι για πες μας??Τι ειναι καλύτερο?? Να ελέγχεται η διαιτησία από τους παράγοντες η να ψηφίζουν οι εκπρόσωποι των συνδέσμων στην γενική συνέλευση της ΟΔΠΕ ποιος θα είναι αρχιδιατητής στην ΕΠΟ αλλα και στα υπόλοιπα διαιτητικά θεσμικά όργανα του ποδοσφαίρου??Περιμενω την αποψη σου!!!!!

ΕΙΔΙΚΟΣ
ΕΙΔΙΚΟΣ
10 years ago

λοιζο πρωτα απο ολα πες μου με ποιες αρχαιρεσιες αναδιχθει η παρουσα διοικηση και τι αρμοδιοτητες εχει. και οι συναντησεις που κανει ειναι για το θεαθηναι χωρις να γινονται ετσι για να λεμε οτι κανουμε κατι. και να ξερεις και το αλλο αυτοι που επικαλουνται τωρα τους διαιτητικους πατερες της διαιτησιας αυτοι εδωσαν την διαιτησια στην ΕΠΟ απο πολυ καιρο πριν.Υ.Γ Οταν γινει η συναντηση θα ξαναμιλησουμε

Λοίζος Ηλίας
Λοίζος Ηλίας
10 years ago

καλημερα ειδικέ.Αφού εισαι ειδικός γιατί ρωτάς εμενα και μαλιστα μπερδεμενα!!!!Βαζε καποια τελεια κατι τελος παντων να καταλαβω τι με ρωτας!!!!!Εγω παντως δεν διεκδικώ τον ρόλο του Τωρα το τελευταιο που το κατάλαβα για την διαιτησία,δεν πιστευω να φταίει ο Καπρος αν άλλοι εοραξαν ετσι!!!!Αν και θεωρώ οτι τους την πήραν την διαιτησία με το ετσι θέλω και δεν την παρέδωσαν οκ,το γνωρίζεις πιστευω αυτό!!!!Γραψε ψου τι ρωτας στα υπόλοιπα και αν μπορω θα σου απαντήσω.

Λοίζος Ηλίας
Λοίζος Ηλίας
10 years ago

ειδικε ,δεν διεκδικώ τον ρόλο του ξερόλα!!!!!!!!!

ΕΙΔΙΚΟΣ
ΕΙΔΙΚΟΣ
10 years ago

HΛΙΑ ΛΟΙΖΟ. ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΜΙΑ ΔΟΣΗ ΕΙΡΩΝΕΙΑΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΩΜΕΝΑ ΣΟΥ Η ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ. ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΛΟΓΙΚΗ
(ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ)ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΗΓΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΞΕΡΟΛΑΣ ΑΛΛΑ ΑΣΕ ΜΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΑ (ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ)

ΕΙΔΙΚΟΣ
ΕΙΔΙΚΟΣ
10 years ago

kai kati allo DEN MILISA GIA TON KAPRO, GIA TIN OΔΠΕ ΣΟΥ ΜΛΗΣΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΕΙΔΙΚΟΣ
ΕΙΔΙΚΟΣ
10 years ago

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΒΓΗΚΕ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΛΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 22 ΟΚΤΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ…………….ΕΚΛΟΓΕΣ

makis
makis
10 years ago

[quote name=”ΕΙΔΙΚΟΣ”]Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΒΓΗΚΕ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΛΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 22 ΟΚΤΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ…………….ΕΚΛΟΓΕΣ[/quote]
καλησπερα ΕΙΔΙΚΕ διάβασα τα παραπάνω και ομολογώ οτι είσαι γνώστης της κατάστασης

makis
makis
10 years ago

ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑΙ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΙΜΑΡΗ (ΜΕ ΜΕΙΜΑΡΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ)

Λοϊζος Ηλίας
Λοϊζος Ηλίας
10 years ago

Αγαπητέ ανώνυμε ειδικέ,επειδή λες οτι ξέρεις κάτι παραπάνω για την διαιτησία ερωτώ ξανα λοιπόν.Την δώσανε την ΟΔΠΕ η την πήρανε με το ζόρι οι παράγοντες????Ισως βέβαια κάποιοι να έγιναν προδότες επειδή τους έταξαν πόστα!!!!Ο Βασσάρας που δεν κώλωσε εκανε εκείνο που πίστευε, έφυγε πήγε στην UEFA και εκεί τον δέχτηκαν και τον προστάτευσαν μάλιστα όταν η ΕΠΟ απαίτησε να τον στείλουν πίσω!!!!Το ρεπορτάζ μου για την ΟΔΠΕ και τις συναντήσεις είναι εγκυρότατο.Αγαπητέ Μακης Φ. εγω δεν μόλησα εδω για εκλογές οκ??Μην μπερδεύεις τα μπουτια σου με άλλα μπούτια.

ΕΙΔΙΚΟΣ
ΕΙΔΙΚΟΣ
10 years ago

A GEIA SOU.MONO KAI MONO GIA THN KAREKLA PRODIDOUN TA PANTA LOIZO.(Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΔΕΝ ΔΩΘΗΚΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ,ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ 15 ΧΡΟΝΙΑ)ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΑΛΑΙΕΣ ΚΑΡΑΒΑΝΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ