Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Kαραϊσκάκης – Διαγόρας 2-1: Στα play off παρά την ήττα ο «γηραιός»

Kαραϊσκάκης – Διαγόρας 2-1: Στα play off παρά την ήττα ο «γηραιός»

0
Dodekanisos

«Γλυκόπικρη» ήττα με ανατροπή (2-1), υπέστη στην Άρτα από τον Καραϊσκάκη ο Διαγόρας για την 22η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Όμως σε συνδυασμό με την εκτός έδρας ήττα της Παναχαϊκής από την Ξάνθη (0-4), ο «γηραιός» εξασφάλισε την παρουσία του στα play off του πρωταθλήματος της Super League 2.

Σε μία αναμέτρηση με αρκετές φάσεις εκατέρωθεν, ο Διαγόρας κατόρθωσε να προηγηθεί (0-1) με κοντινό βολέ του Γεωργίου στο 27ο λεπτό, για να ισοφαρίσει σε 1-1, μετά από ένα μόλις λεπτό ο Ναζίμ, ύστερα από λάθος απομάκρυνση του Ρουγκάλα. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο Διαγόρας απώλεσε μεγάλη στιγμή, καθώς από το κόρνερ του Ντοριβάλ, ο Ρουγκάλας έπιασε δυνατή κεφαλιά η οποία πέρασε ελάχιστα άουτ. Ο Καραϊσκάκης έφερε «τούμπα» το ματς στο 50ο λεπτό, όταν από εκτέλεση κόρνερ του Τάμπα, ο Θεολόγος με κεφαλιά έγραψε το 2-1. Ο Μασούρας στάθηκε αρκετά άτυχος στο 76ο λεπτό, αφού το δυνατό του σουτ, σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Μπουργάνη. Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ο Καραϊσκάκης απώλεσε τέσσερις μεγάλες ευκαιρίες, για να βρει και τρίτο γκολ. Μεγαλύτερη από όλες το χαμένο πέναλτι του Τσούτση στο 90ο λεπτό, μετά από σπουδαία επέμβαση του Τσέλιου. Το 2-1 έμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Η εξέλιξη της αναμέτρησης:

Στο 11ο λεπτό ο Ντοριβάλ δοκίμασε μακρινό σουτ, η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο 15’ ύστερα ο Ναζίμ δεν κατόρθωσε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση.

Στο 27’ ο Ντοριβάλ δοκίμασε την σέντρα, ο Κονέ την έστρωσε στον Γεωργίου, ο οποίος προέβη σε άψογο κοντρόλ και τελείωμα με βολέ για το 0-1.  

Ένα λεπτό μετά, ο Ρούνεϊ, γύρισε την μπάλα από τα δεξιά, ο Ρουγκάλας δεν απομάκρυνε σωστά και ο Ναζίμ με δυνατό πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 45+2’ μετά από κόρνερ του Ντοριβάλ, ο Ρουγκάλας έχασε μεγάλη ευκαιρία να εξιλεωθεί, καθώς πήρε την κεφαλιά και η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.

Στο 50’ ο Τάμπα εκτέλεσε το κόρνερ και ο Θεολόγου με κεφαλιά σκόραρε για το 2-1.

Στο 76’ ο Μασούρας βρέθηκε σε θέση βολής, εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ, το οποίο σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο Δούμτσιος στο 85’ από τα αριστερά σούταρε ανενόχλητος, η μπάλα πέρασε για λίγα εκατοστά πάνω από την εστία του Τσέλιου.

Στο 90’ ο Δούμτσιος προέβη σε τρομερή ενέργεια πατώντας περιοχή, γύρισε την κατάλληλη στιγμή στον Κορέλα, όμως ο Τσέλιος προέβη σε καταπληκτική επέμβαση.

Ένα μόλις λεπτό μετά ο Τσέλιος είπε νέο «όχι» σε εκτέλεση πέναλτι του Τσούση.

Διαιτητής: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης (σύνδεσμος Ηπείρου)

Βοηθοί: Γιάννης Μηνούδας & Κώστας Βρούζος (σύνδεσμος Πιερίας)

Τέταρτος: Γιώργος Τάσης (σύνδεσμος Ηπείρου)

Παρατηρητής: Γιάννης Κρίκης (σύνδεσμος Τρικάλων)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Καραϊσκάκης (Γιάννης Μάγγος): Μπουργάνης, Θεολόγου, Κλιγγόπουλος, Φετεινίδης, Τάμπας (77’ Νταλαγκούρας), Ρουμπανγκούκα (84’ Γαλεάδης), Λόβριτς, Βακενβάι (90’ Ίπενεν), Ναζίμ, Δούμτσιος (90’ Τσούτσης), Ντίας.

Διαγόρας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Τσέλιος, Σανδραβέλης, Ρουγκάλας, Σελινιωτάκης, Κοντοχρήστος (45’ Μανωλάκης), Μασούρας, Ντοριβάλ, Λινάρδος (60’ Κάκκο), Γεωργίου (72’ Τσιαντούλας), Σμυρλής (65’ Αλάεθ), Κονέ (60’ Μπαστακός).

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments