Αρχική Αθλητικά νέα Καντζούρης: «Τα πολλά λάθη μας στοίχησαν»

Καντζούρης: «Τα πολλά λάθη μας στοίχησαν»

0
Dodekanisos

Ο Κολοσσός γνώρισε την ήττα με 69-87 από τον ανώτερο Ολυμπιακό σε αναμέτρηση για την 13η αγωνιστική της Basket League. Ο τεχνικός τον «θαλασσί» Ηλίας Καντζούρης στις καθιερωμένες δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα, αναφέρθηκε στην διαφορά ποιότητας, αλλά και για τα λάθη που…κόστισαν στην ομάδα του. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ηλία Καντζούρη στην κάμερα της ΕΡΤ

Για το ματς: «Εμείς παίζουμε πάντα για να κάνουμε το καλύτερο ανεξαρτήτου αντιπάλου. Η άμυνα μας ήταν καλή, αλλά όταν παίζεις με ομάδες αυτού του επιπέδου θα πρέπει να έχεις συγκέντρωση και να αποφύγεις τα λάθη. Μπορώ να το δικαιολογήσω από τη μία πλευρά, αλλά από την άλλη χάσαμε πολλές μάχες. Ο Ολυμπιακός έχει κορμιά και γκαρντ, αλλά πάντα θέλουμε το καλύτερο».

Για τη συνέχεια: «Θέλουμε να παρουσιαστούμε καλύτεροι στο δεύτερο γύρο και θα προσπαθήσουμε να τελειώσουμε με επιτυχία την χρονιά. Πρέπει να παίζουμε με σωστή νοοτροπία ανεξαρτήτου αντιπάλου. Κάποιες φορές το πετυχαίνουμε και κάποιες όχι. Οι παίκτες συνεχίζουν την καλή δουλειά και είμαστε ακόμα στα μισά του δρόμου, πρέπει να κοιτάξουμε το τέλος».

Για το αν σκέφτεται να κάνει προσθήκες: «Αδυναμίες πάντα υπάρχουν. Εγώ είμαι ικανοποιημένος με το υλικό που έχουμε και με αυτό θέλω να συνεχίσω. Κοιτάμε πλέον το επόμενο παιχνίδι κόντρα στη Λάρισα. Έχει να κάνει με το μπάσκετ που θέλεις να παίξεις. Ο κάθε προπονητής ανάλογα πως θέλει να παίξει κάνει προσθέσεις ανάλογα και τις δυνατότητες και το πορτοφόλι που έχει».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments