Αρχική Videos “Κάντε διαπραγματεύσεις αλλιώς η Ουκρανία θα καταστραφεί πλήρως!”

“Κάντε διαπραγματεύσεις αλλιώς η Ουκρανία θα καταστραφεί πλήρως!”

0

Την άποψη ότι το Κίεβο θα πρέπει επειγόντως να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία εξέφρασε ο πρόεδρος της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο με δηλώσεις που έκανε. Ο ίδιος χαρακτηριστικά τόνισε:
“Το Κίεβο θα πρέπει να ξεκινήσει ειρηνευτικές συνομιλίες με τη Ρωσία για να αποφευχθεί η ολοκληρωτική καταστροφή της Ουκρανίας. Υποθέτω ότι δεν θέλετε να πεθάνουν άνθρωποι, και αυτό – σε τεράστιους αριθμούς. Είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να το σταματήσουμε γιατί αυτό που θα ακολουθήσει είναι η πλήρης καταστροφή της Ουκρανίας”.

 Ο Λουκασένκο έκανε αυτή την τοποθέτηση μετά το τέλος της συνόδου κορυφής του CSTO στο Ερεβάν προσθέτοντας και τα ακόλουθα:

“Είμαστε έτοιμοι όχι μόνο να μιλήσουμε, αλλά και να συνεργαστούμε, να κοινωνικοποιηθούμε.  Όπου κι αν κοιτάξεις, παντού γίνονται ειρηνευτικές συνομιλίες. Και πάλι γαλήνη και γαλήνη».

Ο ίδιος επεσήμανε πως οι Ουκρανοί πολίτες είναι δυσαρεστημένοι με την ηγεσία της χώρας επειδή, εν μέσω της καταστροφής των υποδομών και της έναρξης του κρύου καιρού, το Κίεβο αρνείται να διαπραγματευτεί με τη Ρωσία και να συνάψει ειρήνη. Σύμφωνα με τον ίδιο, η σύγκρουση στην Ουκρανία μπορεί να επιλυθεί σε μια εβδομάδα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments