Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Κανονικά και φέτος το Εργασιακό

Κανονικά και φέτος το Εργασιακό

0
diakostamatiou ergasiako
Dodekanisos

Με τη συμμετοχή τουλάχιστον 16 ομάδων θα διεξαχθεί φέτος το 3ο ανοιχτό τουρνουά μπάσκετ, που διοργανώνει ο Δ.Ο.Π.Α.Ρ. στο «Βενετόκλειο». Σήμερα το μεσημέρι το… τζάμπολ δόθηκε στα γραφεία του Οργανισμού, όπου ο πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. Σάββας Διακοσταματίου και ο υπεύθυνος προπονητής Γιάννης Τσακίρης έδωσαν τις απαραίτητες οδηγίες στους εκπροσώπους των ομάδων. Το «παρών» έδωσαν οι εκπρόσωποι των εξής ομάδων: Carpe Diem, Οικονομολόγοι, Δικηγόροι, Πειρατικό, Αφάντου Team, Τ.Ε.Ε. και Καζίνο, ενώ συμμετοχή έχουν δηλώσει επίσης οι ΕΚΟ Prime, Μπασκετόφιλοι, Φαρμακοποιοί, Αστυνομία, Buona Sera, Rookies, Orange Gym, Λιμεναρχείο και Marine.
Το «παρών» έδωσαν επίσης εκ μέρους των διαιτητών ο Γιώργος Ξανθός και εκ μέρους των κριτών ο πρόεδρος του Σ.Κ.Κ.Δ. Γιώργος Κατσικανταής. Διευθετήθηκαν όλα τα προβλήματα και κατά τα φαινόμενα το 3ο ανοιχτό τουρνουά μπάσκετ θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 9 Ιουνίου. Η προκήρυξη του τουρνουά πρόκειται να γίνει γνωστή μέσα στην επόμενη εβδομάδα, ενώ οι συμμετοχές θα γίνονται δεκτές μέχρι και τη Δευτέρα 2 Ιουνίου.
Σε σχέση με πέρσι η μοναδική διαφορά είναι ότι θα υπάρχει ηλικιακό όριο… Συγκεκριμένα θα απαγορεύεται η συμμετοχή αθλητών που γεννήθηκαν το 1996 και νεότεροι. Ουσιαστικά οι ομάδες που θα συμμετάσχουν, θα μπορούν να έχουν στο δυναμικό τους αθλητές γεννηθέντες το 1995 και μεγαλύτερους. Επίσης τέθηκε προς συζήτηση και το ενδεχόμενο να αγωνιστούν μόλις δύο αθλητές κάτω των 30 ετών σε κάθε ομάδα, αλλά το θέμα απορρίφθηκε. Όπως είναι φυσικό και φέτος δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν αθλητές που δεν έπαιξαν σε επίσημα πρωταθλήματα τη φετινή σεζόν (2013-14). Η τελική φάση του 3ου ανοιχτού τουρνουά μπάσκετ θα είναι φάιναλ-φορ, κάτι που θα αναφέρεται και στην προκήρυξη.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments