Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Κανονικά η 3η αγωνιστική

Κανονικά η 3η αγωνιστική

0
epsd
Dodekanisos

Κανονικά θα διεξαχθεί η 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου Blue Star Ferries. Αυτό αποφάσισε η ΕΠΣ Δωδεκανήσου, κατά τη διάρκεια έκτακτης συνεδρίασης της. Αναλυτικά, οι αποφάσεις που πάρθηκαν
Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Δ. στη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση αποφάσισε:
1.Σε όλα τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής Α΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας Blue Star Ferries του Σαββατοκύριακου 11 και 12 Οκτωβρίου 2014 να ξεκινήσουν με 5΄ λεπτά καθυστέρηση ως ένδειξη διαμαρτυρίας.
2.Θα ζητηθεί άμεση συνάντηση με τον περιφεριάρχη Ν.Αιγαίου κ.Χατζημάρκο Γ.για την ενημέρωσή του όσον αφορά τις απρόσμενες εξελίξεις του γηπεδικού προβλήματος του Ποσειδώνα Καρπάθου και θα του επιδοθεί επίσης και επιστολή διαμαρτυρίας.
3.Η Ε.Π.Σ.Δ. διεκδικεί από τον Περιφεριάρχη να δοθεί άμεση λύση εντός της εβδομάδας στις δικαιολογημένες διαμαρτυρίες του σωματείου της δύναμής μας.
4.Έαν δεν δοθεί άμεση λύση μέχρι την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014 δεν θα πραγματοποιηθεί καμία δραστηριότητα της Ένωσης αρχής γενομένης από την Δευτέρα 20.10.2014 μέχρι και την Κυριακή 26.10.2014.
5.Στα πλαίσια της (3ης)τρίτης αγωνιστικής που θα πραγματοποιηθεί στο νησί της Καρπάθου, μεταξύ των ομάδων Ποσειδώνα Καρπάθου και του Αστέρας Παστίδας, αντιπροσωπεία του Δ.Σ. θα συναντηθεί με τους παράγοντες του σωματείου και με τοπικούς φορείς για το γηπεδικό πρόβλημα του σωματείου. Στην επιτροπή αυτή θα συμμετέχει και το μέλος του Δ.Σ.της Ε.Π.Σ.Δ. κ.Αδαμάκης Μιχάλης ως μέλος της Περιφεριακής Επιτροπής Αθλητικών Εγκαταστάσεων.
Αποφασίσθηκε επίσης η τρίτη 3η αγωνιστική Blue Star Ferries να διεξαχθεί κανονικά.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments