Αρχική Videos “Κανείς δεν έχει κάνει αρκετά ακόμα για να βοηθήσει την Ουκρανία!”

“Κανείς δεν έχει κάνει αρκετά ακόμα για να βοηθήσει την Ουκρανία!”

0

«Κανείς δεν έχε κάνει αρκετά ακόμα για να βοηθήσει την Ουκρανία», επεσήμανε με ανάρτηση του στο twitter ο Υπουργός Εξωτερικών της Ουκρανίας Ντμίτρι Κουλέμπα. Ο ίδιος προέτρεψε τη Δύση, να συνεχίσει να διοχετεύει στρατιωτική βοήθεια προς τη χώρα. Συγκεκριμένα, στην ανάρτηση του ανέφερε τα ακόλουθα:



«Η Ουκρανία είναι ευγνώμων στους εταίρους για τη στρατιωτική τους βοήθεια, αλλά θα πρέπει να παραμένουμε ειλικρινείς μεταξύ μας: Κανείς δεν έχει κάνει αρκετά όσο οι ρωσικές μπότες παραμένουν στο ουκρανικό έδαφος. Ο οπλισμός της χώρας μας για νίκη είναι ο συντομότερος δρόμος για την αποκατάσταση της ειρήνης και της ασφάλειας στην Ευρώπη και πέρα ​​από αυτήν», έγραψε χαρακτηριστικά.

Από την αρχή των συνεχιζόμενων εχθροπραξιών μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, η Δύση έχει διοχετεύσει εκτεταμένη στρατιωτική βοήθεια στη χώρα για να στηρίξει το Κίεβο στον αγώνα του και να αντισταθμίσει τις μεγάλες απώλειες στο πεδίο της μάχης. Οι ΗΠΑ ήταν μακράν ο μεγαλύτερος υποστηρικτής, έχοντας εγκρίνει περισσότερα από 100 δισεκατομμύρια δολάρια σε βοήθεια προς την Ουκρανία.

Η Ρωσία από τη δική της πλευρά, έχει επανειλημμένα προτρέψει τη Δύση να σταματήσει να ενισχύει το Κίεβο με όπλα, υποστηρίζοντας ότι η συνεχής βοήθεια θα παρατείνει τις εχθροπραξίες και θα προκαλέσει περισσότερα δεινά στους απλούς Ουκρανούς αντί να αλλάξει την τελική έκβαση της σύγκρουσης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments