Αρχική Videos Κάνει πίσω ο Πολάκης, ουσιαστικά ζητάει συγγνώμη από τον Τσίπρα

Κάνει πίσω ο Πολάκης, ουσιαστικά ζητάει συγγνώμη από τον Τσίπρα

0

Επιστολή με απολογητικό περιεχόμενο στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα μέσω της οποίας ουσιαστικά επιχειρεί να «μαζέψει» τα όσα είχε υποστηρίξει πριν λίγο καιρό και σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως. Όσον αφορά τα σχόλια του για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ τα χαρακτήρισε «άστοχα» τονίζοντας ότι «επ’ ουδενί αποτελούσε απάντηση σε προηγούμενη συνέντευξη που είχε δώσει ο Αλέξης Τσίπρας. Για την ανάρτηση φωτογραφιών γνωστών δημοσιογράφων μεταξύ άλλων αναφέρει και τα εξής:
«Η πρόθεσή μου ωστόσο δεν ήταν σε καμία περίπτωση η στοχοποίηση συγκεκριμένων προσώπων- δημοσιογράφων, αλλά η ανάδειξη της χειραγωγούμενης από το καθεστώς Μητσοτάκη ενημέρωσης που έχει οδηγήσει τη χώρα μας στην 108η θέση διεθνώς, χειρότερη και από αυταρχικές δημοκρατίες ή απολυταρχικά καθεστώτα. Τα παραπάνω μπορεί να οδήγησαν σε εκατέρωθεν παρεξηγήσεις και βαρύ κλίμα στις συντροφικές μας σχέσεις και γι’ αυτό αναλαμβάνω την ευθύνη που μου αναλογεί».

«Είμαι βέβαιος πως κάθε σύντροφος στον κοινό αγώνα αναγνωρίζει ότι ο όποιος λάθος χειρισμός δεν πηγάζει από τίποτε άλλο παρά μόνο από την αγωνία μου να απαλλαγεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα ο τόπος από μια κυβέρνηση, η οποία κάθε μέρα που περνά μας γυρίζει δεκαετίες πίσω, φτωχοποιώντας τους πολίτες για χατίρι των λίγων κολλητών και η οποία προκειμένου να υλοποιήσει την μεγαλύτερη αναδιανομή πλούτου στην ιστορία της πατρίδας μας, δεν διστάζει να «κρυφακούει» θέτοντας σε κίνδυνο την ίδια τη Δημοκρατία», αναφέρει χαρακτηριστικά.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments