Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου “Κάναμε όλοι μαζί το ακατόρθωτο”

“Κάναμε όλοι μαζί το ακατόρθωτο”

0
Dodekanisos

Ο πρόεδρος της Ρόδου μετά τον σημερινό αγώνα, όπου εξασφαλίστηκε και μαθηματικά η άνοδος στην Γ’ εθνική, έκανε την παρακάτω δήλωση:

Σήμερα για τη Ρόδο ήταν μια μέρα γιορτής, χαράς και επιβράβευσης των κόπων μας για φέτος. Δεν θέλουμε να παραγνωρίσουμε τις αγωνίες αλλά και τις θυσίες για την μεγάλη αυτή μέρα, που η ομάδα μας επιστρέφει από την νέα ποδοσφαιρική σεζόν στις εθνικές κατηγορίες.Δεν άξιζε τέτοια τύχη η Ρόδος, να αγωνίζεται σε τόσο χαμηλά πρωταθλήματα. Φυσικά, τιμούμε τους αντιπάλους, γιατί απέδειξαν πως θα μπορούσαν να είναι ανταγωνιστικοί, σε μια πραγματικά μεγάλη ομάδα όπως η Ρόδος.

Οταν αναλαμβάναμε το καλοκαίρι την διοίκηση, γνωρίζαμε την πίκρα που είχε διοχετευθεί στους οπαδούς μας. Δύναμη μας όμως ήταν αυτοί, οι φίλοι, οι οπαδοί, οι λίγοι που έγιναν πολλοί και ξαφνικά βλέπουμε τώρα να γεμίζει πάλι η Κακιά Σκάλα!

Η προσπάθεια που καταβάλλουμε είναι για την αναγέννηση αυτής της μεγάλης ομάδας. Γνωρίζουμε πως οι συγκυρίες την έκαναν να απαξιωθεί στα μάτια των φιλάθλων, γνωρίζουμε ακόμη πως ΟΛΟΙ μαζί κάναμε το ακατόρθωτο: Μια ομάδα από την …σακούλα και το ειρηνοδικείο, την κάναμε μεγάλη ξανά, σεβαστή απ’ όλους, ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ.

Θέλω από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω τον Νικήτα Μαλλιάκα, τον Χρήστο Κοτσομύτη, τον Μιχάλη Γιαννουκά, γιατί στάθηκαν δίπλα και απέδειξαν πως η Ρόδος μπορεί να πάει ψηλά.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Μανώλη Βλάχο, τον Φραντζή Καλούδη, τον Γιώργο Κεχαγιόγλου, τον Γιάννη Κάππο, τον Θέμο Τζεδάκη, τον Μάκη Ντουρουτλή, τον Γιώργο Πόκκια, τον Νίκο Ορφανό, τον Γιώργο Κουτούζο για την βοήθεια τους στην διοίκηση αυτής της ομάδας. Οι ευχαριστίες ακόμη θα πρέπει να είναι πολλές απ’ όλους μας, στους ποδοσφαιριστές μας, στα παιδιά που με το ελάφι στο στήθος, κατάλαβαν πως έπρεπε να τιμήσουν την φανέλα, πάνω απ’ όλα. Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας, τον κ. Κουγιό και τους ανθρώπους που από το υστέρημα τους προσέφεραν για την μεγάλη επιστροφή.

Να ευχαριστήσουμε τον προπονητή Σάκη Δέδε, τον Μιχάλη Χαρίτο, τον Μιχάλη Τσιλιγκίρη, τον Παύλο Ντοκοπιλ, τα παιδιά που ασχολήθηκαν με το αθλητικό ρεπορτάζ στα τοπικά ΜΜΕ, την Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων και τον πρόεδρο της Παναγιώτη Διακοφώτη που συνέβαλαν στην άψογη διεξαγωγή του πρωταθλήματος και τέλος να ευχαριστήσουμε αυτούς που συνέβαλαν για να έχει επιτέλους η μεγαλύτερη ομάδα του Αιγαίου δικά της γραφεία και δικά της προπονητήρια.

Η Ρόδος ταξιδεύει ξανά!… Θέλουμε συμμετοχή όλων στο νέο ταξίδι και περιμένουμε τους φίλους μας να το απολαύσουμε μαζί…

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments