Αρχική Videos Καναδάς: Επανέρχονται τα περιοριστικά μέτρα στα σύνορα λόγω κορωνοϊού!

Καναδάς: Επανέρχονται τα περιοριστικά μέτρα στα σύνορα λόγω κορωνοϊού!

0

Μόλις λίγες εβδομάδες μετά την αναστολή της απαίτησης τυχαίων τεστ για τον κορωνοϊό, σε μια προσπάθεια να μειώσει τη συμφόρηση στις αίθουσες αφίξεων, ο Καναδάς την επαναφέρει τώρα για δεύτερη φορά , παρά το ταξιδιωτικό χάος που επηρεάζει τα αεροδρόμια.

Ενώ φάνηκε για λίγο ο κανόνας θα μπορούσε να παραλίγο να εγκαταλειφθεί επίσημα, οι πρόσφατες ειδήσεις δείχνουν το αντίθετο. Ο Καναδάς είναι μια από τις πιο αυστηρές χώρες στο δυτικό ημισφαίριο αυτή τη στιγμή: για να εισέλθουν όλοι οι αλλοδαποί, συμπεριλαμβανομένων των Αμερικανών πολιτών, πρέπει να είναι πλήρως εμβολιασμένοι και να συμμορφώνονται με μια σειρά άλλων υγειονομικών κανονισμών στα σύνορα.

Αυτά περιλαμβάνουν την υποβολή υποχρεωτικών τεστ όταν επιλέγονται από αξιωματικούς Από τις 19 Ιουλίου , όλοι οι τουρίστες και οι κάτοικοι που φτάνουν στον Καναδά θα επιλέγονται για επιτόπιες δοκιμές, ακόμη κι αν είναι πλήρως εμβολιασμένοι και πληρούν όλες τις άλλες προϋποθέσεις για ταξίδια. Όλα τα μεγάλα αεροδρόμια , συμπεριλαμβανομένου του Βανκούβερ, του Κάλγκαρι, του Μόντρεαλ και του Τορόντο θα εφαρμόζουν την πολιτική.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments